Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

06.05.2024 13:35 – FT 1 : 0
Через повітряну тривогу початок матчу було зсунуто з 13:00 на 13:45
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2024, 21:55
9368
208

Надії ще живі. Дніпро-1 мінімально обіграв Кривбас

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів

| Оновлено 06 травня 2024, 21:55
9368
208
Надії ще живі. Дніпро-1 мінімально обіграв Кривбас
СК Дніпро-1

Черговий сезон української Прем’єр-ліги наближається до завершення й із кожним наступним туром усе менше відкритих питань залишається в турнірній таблиці. Зона лідерів у чемпіонських перегонах сформувалась уже доволі давно, як і перелік потенційних претендентів на виліт. А ось щодо долі третьої сходинки ще існували певні цікаві варіанти розвитку подій.

Але після завершення двадцять сьомого туру національної першості криворізький «Кривбас» мав можливість остаточно закріпити цей рядок за собою та залишити позаду всіх можливих конкурентів. Для цього команді Юрія Вернидуба потрібно було поїхати до обласного центру на матч проти дніпровського «Дніпра-1» і перемогти на полі суперників, які все ще марили підвищенням за рангом у турнірній таблиці.

Але шансів на це в команди Юрія Максимова було не так уже й багато й очна зустріч у рамках дербі Січеславщини була фактично останньою реальною можливістю СК зачепитись за бажане досягнення. Проте для цього треба було вигравати на власному полі за порожніх трибун, тоді як до цього аж чотири матчі поспіль дніпряни не могли зачепитись за три очки.

Повітряній тривозі десь за півтори години до початку матчу ніхто не здивувався. І оскільки вона була доволі тривалою, той стартовий свисток відповідно потрібно було відкласти на 35 хвилин. Нічого незвичного для сучасного міста Дніпро, проте настрій командам це дуже зіпсувало.

Крайніми в цьому випадку залишились уболівальники, які впродовж першого тайму спостерігали за тим, що лише віддалено можна було назвати атакувальним футболом. Господарі наче й наполягали на власних атаках, але загострили лише одного разу – Ківінда закрутив здалеку на лівому фланзі, Маханьков парирував, і все, більше нічого до перерви цікавого не було. «Кривбас» грав від переваги в турнірній таблиці. Та ще й одразу після свистка розпочалась нова тривога.

Півгодини й ні хвилини менше того ми чекали, аби команди знову матимуть змогу вийти на футбольне поле. Але коли гра таки відновилась, то жодних радикальних змін не відбулось. Так само багато помилок у простих ситуаціях від обох команд. Проте з однією відмінністю – «Дніпро-1» забив на 57 хвилині. Так, ось так буденно. Гаджиєв завершив просування правим флангом контратаки дальнім ударом під протилежну стійку.

Здавалося б, що після такого «Кривбас» уже точно має завестись, бо на матч із статусом дербі характер гри точно не був схожий. Та й Вернидуб одразу почав реагувати замінами, тож було схоже, що в нього є план, як рятувати команду. І це план, можливо, і був, але гравці його не дотримувались. Жодного моменту, жодного наближення до штрафного, а лише самі помилки. Могло врятувати тільки одне – чергова повітряна тривога, яка пролунала на 79 хвилині.

За 40 хвилин гру знову було поновлено й «Кривбас» пішов уперед. Але так само не зміг створити жодного моменту, тож говорити було банально ні про що. Команда Максимова просто втримувала перевагу за рахунком й сушила й без того доволі скупу на гостроту гру.

Цими вихідними дніпровський «Дніпро-1» проведе гостьовий матч проти «Олександрії», тоді як криворізький «Кривбас» удома зіграє проти житомирського «Полісся».

Наші оцінки:

«Дніпро-1» (заміни): Третьяков – б/о, Філіппов – б/о, Когут – б/о.

«Кривбас» (заміни): Понєдєльнік – 6,0, Соса – 6,0, Твердохліб – 6,0, Бескоровайний – 6,0, Татарков – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 27-й тур.

«Дніпро-1» – «Кривбас» - 1:0

Гол: Гаджиєв, 57

Попередження: Лєднєв, 32

«Дніпро-1»: Волинець – Пасіч, Сваток, Адамюк, Мірошніченко – Рубчинський, Бабенко – Очеретько, Лєднєв (Когут, 86), Гаджиєв (Третьяков, 75) – Ківінда (Філіппов, 75).

«Кривбас»: Маханьков – Дібанго, Стецьков, Сантіні (Бескоровайний, 68), Бандейра – Хомченовський (Твердохліб, 63), Бізімана – Задерака (Соса, 62), Луньов (Татарков, 77), Д. Кузик (Понєдєльнік, 63) – Кожушко.

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ).

Стадіон: «Дніпро-Арена» (Дніпро).

Удари (у площину): 9 (2) – 3 (0)
Кутові: 2 – 0
Офсайди: 0 – 1.

ДНІПРО-1 - КРИВБАС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 26°C

Події матчу

57’
ГОЛ ! М'яч забив Рамік Гаджиєв (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(69)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсації не сталося. Манчестер Сіті здолав Вест Хем і виграв титул АПЛ
Футбол | 19 травня 2024, 20:05 9
Сенсації не сталося. Манчестер Сіті здолав Вест Хем і виграв титул АПЛ

Сезон чемпіонату Англії завершено: Арсенал обіграв Евертон, Челсі виграв у Борнмута

ВІДЕО. Як Лунін пропустив гол за Реал від головного переслідувача Довбика
Футбол | 19 травня 2024, 20:51 2
ВІДЕО. Як Лунін пропустив гол за Реал від головного переслідувача Довбика

Александер Серлот вразив ворота Андрія на 39-й хвилині матчу Вільярреал – Реал

Коментарі 208
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Фурсов
Видно, что у Кривбасса особо мотивации не было. Но это их хлеб и нужно высаживаться на полную всегда.
AleksDnipro
З перемогою, Дніпро!
Кумедно те, як кротофан, мабуть з певними комплексами, раз назвав себе котом одного з користувачів спорт юа, в черговий раз промахнувся з прогнозом, якийсь справді невдаха.
Лига конференций без динамо
Ну все дырявых опзжшников можно поздравлять с серебром, Кривбасс уже их не обгонит.Второе  место не четвертое радуйтесь кукарекайте 
AleksDnipro
Молодь радує, Ківінда на подив для багатьох сьогодні виступив добре. Рамік Гаджієв феєритиме наступного сезону, але це частково залежить і від того, що буде з клубом наступного сезону, і ситуація насправді 50 на 50, тобто очікування по ситуації на зараз — боротьба за виживання/середину таблиці наступного сезону, реальність ж може бути зовсім іншою, у позитивному сенсі.
В Дніпрі відмінна молодь, важливо — її зберегти.
FunnyCat_____
У Днепра с одной выскочкой физкультурной матч впереди!
Пожелаем ему успехов и победы!
Фанькин кот
Хреново. Дынамка суркисова позорная теперь вторая будет. Не заслуживает она этого высокого места.
Remark
Сподіваюся ще на перемогу Дніпра-1 над щурами. 
Фанькин кот
Поражает, как дынамофаны тупорылые переобуваются в воздухе. Когда криворожцы были на временном первом месте, то всякие Фаньки-Шпроты-Эвилы-Пумы и прочая шушера визжали "весь народ за Кривбасс"! А сегодня куда и делись их боления за криворожцев? Сегодня "весь народ за фейкднепрю каломоеву", получается?
 Вот такие они, дынамофаны двуличные продажные.
🔱Avtoigor🔱
Молодці👏
 Команди дуже обережно грали один проти одного і чекали на помилку. Все ж таки Дніпро1 знайшли шпарину в сильній обороні Крибасу і тим самим залишили свого тренера. Бо хто зна що було б далі з командою?
Мабуть Максимов залишається
OtsoCity
Кривбас 0 ударів, в площину воріт, це жах 
BekXan
Двояке.З однії сторони заява Максимова вплинула на команду.З іншої з команди пішли легіонери і грошей на трансфери не буде.Плюс купа травмованих і не зрозуміла ситуація зі складом.Виграли, але як далі,ситуація то кардинально не змінилася.По цій грі по Кривбасу багато питань що це була за гра взагалі.
Умник
Норм, теперь 2 интриги кто вылетит и кто чемпион
_Per4ecter_
Який інтригуючий розклад). Вчергове цими будь-якими клубами, хто може виграти чемпіонат є гірники, після котрих йдуть бобри-мусори, які за рахунок злитих ігор незрозумілим чином опинилися на другому місці. Хоча їх (Динамо) там не повинно бути. 
_Per4ecter_
Яка інтригуюча в підсумку виявилася УПЛ). Враховуючи результат цього матчу, звісно.
PUMA
Почему кроты такие возбуждённые? Жареным пахнет ? 
_Per4ecter_
Гіпотетично, Кривбас ще може зачепитися за срібло. Для цього Динамо треба програти усі матчі в останніх трьох турах. Бажаю Кривбасу все ж таки вибороти срібло цього сезону.
Pavel_i_CO
Важлива перемога. Тепер на матч з щурами Дніпро-1 буде надмотивований... Якщо, звісно, пацюки не зассять приїхати до Дніпра 
Умник
"Рамик, Рамииик бля"
Еще 1000 мотивиционных речей Вильича
OtsoCity
Хтось пам'ятає, коли в останній раз лайно суркисів (динамо) вигравало у Шахтаря, скільки років вже пройшло?
Владислав Антонов
Зараз знову вийдуть в ЛК, звільнять тренера, продадуть півкоманди і скрутяться від першого же суперника