Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 травня 2024, 19:27
670
7

Президент Вереса: «Шанси на збереження місця в УПЛ у нас є»

Іван Надєїн – про матч проти «Динамо»

| Оновлено 02 травня 2024, 19:27
670
7
Президент Вереса: «Шанси на збереження місця в УПЛ у нас є»
ФК Верес. Іван Надєїн

Президент «Вереса» Іван Надєїн відповів на запитання про те, чому на матч проти «Динамо» (поразка 0:3) команда вийшла в експериментальному складі:

«У нас попереду вирішальний відрізок чемпіонату. У понеділок - найважливіша і найпринциповіша для нас гра, проти «Миная». Це буде лобовий матч, у якому на кону буде не три, а всі шість очок. А потім ще три ключові ігри – всі проти суперників, які, як і ми, вирішують питання зі збереженням прописки в Прем'єр-лізі. Тобто з прямими конкурентами. Тож певна ротація, враховуючи невеликий час на відновлення, звісно, була необхідна. Хоча б для того, щоб отримати інформацію про гравців, які нечасто потрапляють до складу. Плюс до того, напередодні ми програли «Руху» 1:3, провівши дуже поганий другий тайм. І це також стало приводом для певних змін у складі на гру з «Динамо». Тому не треба тут шукати якоїсь «зради», а тим більше вибудовувати якісь конспірологічні версії.

Загалом це було суто тренерське рішення, яке було цілком логічним і зрозумілим. Я на вибір Шандрука ніяк не впливаю: це його компетенція і його прихід. Я сам дізнався склад на матч із «Динамо» за дві години до гри, трохи раніше за вас. І скажу відверто, мене він теж трохи здивував (усміхається). Особливо воротарська позиція. Все-таки Ющишин - це наш третій голкіпер. Хоча, зараз він фактично другий, тому що Паст важко травмований. Але в цьому я вбачаю певну тренерську стратегію: нехай гравці розуміють, що в команді завжди є конкуренція, і кожен може потрапити до складу в будь-якому матчі.

І до речі, якщо повертатися до матчу з «Динамо», то в першому таймі ми, незважаючи на все, виглядали дуже пристойно. Спокійно й організовано відбивали всі «динамівські» атаки. До першого голу вони не завдали жодного удару по наших воротах. Та й сам перший гол... Якби стінка не розсипалася, а прийняла удар на себе, його могло б і не бути. А якби ми зберегли нулі до перерви, хто знає, як би все склалося далі. Можливо, така тактика на гру спрацювала б, і тоді б усі говорили, що це було абсолютно правильне рішення - виставити саме такий склад.

Ну, нічого. Рухаємося далі. Шанси на збереження місця в УПЛ у нас є, все в наших руках. У принципі, у нас досить непогана ситуація за календарем. Матчів проти лідерів не залишилося. Усі суперники нам під силу, тому все залежить тільки від нас».

Наразі «Верес» іде 14-м у турнірній таблиці УПЛ із 20 очками в активі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін розповів Анчелотті про своє рішення, якщо Куртуа зіграє у фіналі ЛЧ
Футбол | 18 травня 2024, 07:33 8
Лунін розповів Анчелотті про своє рішення, якщо Куртуа зіграє у фіналі ЛЧ

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

ВІДЕО. Шевченко прибув на арену, на якій Усик проведе бій проти Ф'юрі
Бокс | 19 травня 2024, 00:07 0
ВІДЕО. Шевченко прибув на арену, на якій Усик проведе бій проти Ф'юрі

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії.

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nick.Grabowski
Лакей олігархів (таких як українофоб Буткевич) імітує народність, інноваційність та якийсь професіоналізм в футболі. 
Сучасний Верес - це рівень регіональних ліг в Німеччині. Навіть до 3-ої бундесліги не дотягує. 
Дані Рохас
стратегически верно, но со стороны подозрительно
OtsoCity
Вирішальний відрізок, щоб в передів не піти ця хвойда говорить, а самі клоуни продажні, вчора третій склад против лайна суркисів (динамо) випустили
Ігор Сірий
Адекватна людина. Чітко і по суті.