Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
462
4

Артур АВАГІМЯН: «Не знаю, чи виграв би Шахтар, якби не наші помилки»

Півзахисник «Чорноморця» прокоментував поразку від «Шахтаря»

Артур АВАГІМЯН: «Не знаю, чи виграв би Шахтар, якби не наші помилки»
ФК Чорноморець. Артур Авагімян

Півзахисник одеського «Чорноморця» Артур Авагімян прокоментував поразку від донецького «Шахтаря» (1:4) в перенесеному матчі 12-го туру УПЛ.

– Артуре, для тебе «Шахтар» не чужий клуб, проте сьогодні вашій команді не вдалося на рівних протистояти чемпіону України. Чому?

– Важко одразу все проаналізувати, але голи ми пропускали такі… Самі собі ми привозимо голи на рівному місці. Не знаю, чи виграв би «Шахтар» у цьому матчі, якби не наші помилки. Забиті м’ячі «гірників» говорять про їхній високий клас.

– Кілька днів тому «Чорноморець» програв поєдинок чемпіонату в Ужгороді. До гри ви були впевнені, що ви зможете протистояти «Шахтарю»?

– Ми добре підготувалися до цієї зустрічі, зробили певні зміни у складі. Проте матч ледь розпочався, а ми вже програвали. Невдовзі ми зрівняли рахунок, але тут же пропустили знову у свої ворота. А з донеччанами важко грати, коли ти пропускаєш необов’язкові м’ячі. Третій м’яч Марлон забив під завісу першого тайму – знову наша помилка. Я не скажу, що перший тайм був рівним, адже перевага «Шахтаря» була видна, але якихось гольових моментів особисто я не бачив, що створив наш суперник.

– У якому з матчів із «гірниками», одесити виглядали краще – у кубковій грі чи у сьогоднішньому поєдинку?

– І у Львові, і, сьогодні у Києві, ми гідно протистояли чемпіону України. У першому таймі точно.

– Ви сьогодні їдете до Одеси чи залишаєтеся у Києві готуватися до матчу із «Шахтарем», який відбудеться 5 травня у Києві?

– Ми поїдемо до Одеси. Наші керівники ухвалили таке рішення. Ми готуватимемося вдома, на нашій базі. У суботу повернемось до столиці України.

– Немає такого, що «Чорноморець» уже дограє сезон, адже ви перебуваєте у золотій середині турнірної таблиці?

– Та ні. Завжди хочеться вигравати. Коли ти часто програєш – це б’є по самолюбству футболіста. Поразки – це одне з найнеприємніших почуттів для мене. Я і погано сплю після поразок.

– Чого чекати вболівальникам «моряків» від вашої недільної гри із «Шахтарем»?

– Наші вболівальники зараз справедливо критикують футболістів «Чорноморця». Наші шанувальники бажають бачити наші перемоги. Я хотів би вибачитися перед ними. Ми намагатимемося виправитися в наступному поєдинку.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
зачем ЧО ехать --сидите дома  3-0 хороший счёт и бабки целы а вообще это ГРИ довёл команду --много работает языком --всем уже проигрываем даже на ничью не могут сыграть --не ставьте Штогрина   есть Гомес -Голуб 
Falko
Директоре Чорноморця, іди пірнай, шукай крейсер Москва.
serhiy
Так багато переїздів що аж поїхали назад в Одесу і ще раз приїдуть до Києва.
Зекономили ))) 
 Ох уж еті сказкі ох уж еті сказочнікі.
Выталкиватель парашутистов
После того, когда Черноморец согласился на предложение шахтеров сыграть в Киеве. вся Украина поняла, что одесситы будут сдавать матч. и не один... В Одессе среди фанатов идут разговоры, что Ахметов отвалил лимон зелени одесситам, чтобы они не сопротивлялись, что они прекрасно и сделали в первой игре... Посмотрим, по какому сценарию они раскатают вторую договорку. А игрок Черноморца включает дурака и несет ахинею о готовности команды дай "бой" Шахтерам...