Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
3248
0

Рома – Байєр. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Рома – Байєр. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Хабі Алонсо

2 травня на «Стадіо Олімпіко» пройде перший матч півфіналу Ліги Європи, в якому «Рома» зустрінеться з «Байєром». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Рома – Баєр

Рома

Команда примудрилася перетворитися у той момент, коли на ній цього сезону поставили хрест. Так, усі вже помічали й раніше, що не раз відставка Жозе Моурінью з його попередніх проектів дозволяла вже колишнім підопічним додати. Але все-таки відставка Особливого відбулася давно, а вовки й надалі куражилися. Тож це ще й заслуга Де Россі. Схоже, призначаючи його до літа, брали до уваги статус легенди джалороссі, мовляв, дуже вже фанати не освистуватимуть. Але Даніеле з підопічними різко повернувся до лідерів Серії А, всерйоз замахнувшись на повернення до Ліги чемпіонів - а цього вимагали у всіх останніх наставників, і не дарма фахівцю запропонували попрацювати і наступного сезону. Паралельно в Лізі Європи вибили лише по пенальті Феєнорд, але потім впевнено обіграли і Брайтон (почали з домашніх 4:0), і Мілан (виграли в обох поєдинках у россонері).

Байєр

Клуб проводить феноменальний сезон. Особливо він запам'ятається тим, що виграв уперше в історії чемпіонський титул у Німеччині, причому взяли срібну салатницю без поразок. Але не гірша статистика аспіринників і в інших турнірах. Незабаром буде фінал кубка Німеччини, і всі чекають на оформлення золотого дубля. Ну, а в Лізі Європи німці тільки з Карабахом і лише в 1/8 фіналу мали проблеми, і то в результаті не програли в Баку і перемогли вдома. До цього німці вигравали у 2023 році свою групу (до речі, вже там зустрічалися вперше з азербайджанцями), а з Вест Хемом перемагали вдома 2:0. Після цього можна було мінімально поступитися в Лондоні, але хлопці Хабі Алонсо залишилися вірні собі і вирвали там нічию.

Статистика особистих зустрічей

Було вже 6 поєдинків, і німці виграли лише перший із них, у 2004-му році. Потім було 3 нічиї та пара перемог вовків, у тому числі 1:0 та 0:0 у півфіналі минулого розіграшу Ліги Європи.

Прогноз

GGBET припускає реванш німців навіть на виїзді. Але це перший поєдинок, тому беремо поки тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,86).

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рекордні гонорари. Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій
Бокс | 15 травня 2024, 09:47 5
Рекордні гонорари. Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

Тайсон отримає 69 млн доларів, а гонорар Усика складе 34 млн доларів

Золотий дубль. Шахтар у Рівному виграв Кубок України у Ворскли
Футбол | 15 травня 2024, 20:59 35
Золотий дубль. Шахтар у Рівному виграв Кубок України у Ворскли

Сергій Долганський не зміг у якості тренера повторити досягнення 2009 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.