Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 травня 2024, 02:57
1282
0

Луїс ЕНРІКЕ: «Усі знали, що це буде нелегко. Це півфінал Ліги Чемпіонів»

Головний тренер ПСЖ прокоментував поразку у матчі проти Боруссії Д (0:1)

| Оновлено 02 травня 2024, 02:57
1282
0
Луїс ЕНРІКЕ: «Усі знали, що це буде нелегко. Це півфінал Ліги Чемпіонів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїс Енріке

1 травня відбувся перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів 2023/24 між командами «Боруссія» Дортмунд та «ПСЖ». Гра завершилась із рахунком 1:0 на користь господарів поля.

Після завершення зустрічі головний тренер гостей Луїс Енріке прокоментував поразку своїх підопічних:

«Це футбол. Іноді це чудово, а іноді буває так. Прийдеться проаналізувати моменти, створені обома командами. Це була складна гра.

Ми знали, що Усман з його манерою гри зможе впоратися з Емре Джаном. І троє нападників проти трьох захисників, з опорою. Ми хотіли заблокувати м'яч Фуллкругу.

Усі знали, що це буде нелегко. Це півфінал Ліги чемпіонів. Роздягальня трохи засмучена, особливо після того, як двічі влучили у стійку. Але наші вболівальники підштовхували нас упродовж усього матчу. Ми маємо визнати, що це винятковий стадіон, уболівальники якого знають, як підтримати свою команду.

Обидві команди створили багато можливостей. Але вони забили, а ми ні. Результат відбиває те, наскільки близька була гра. Це нова ситуація для обох команд. В останніх двох турах їхньою перевагою була домашня гра, тоді як у нас все було навпаки. У матчі-відповіді натовп буде на нашому боці. Звичайно, нам доведеться діяти там ефективніше, ніж сьогодні.

Звісно, сьогодні ми хотіли пресингувати, але «Боруссія Д» дуже сильна у володінні м'ячем і змогла звільнитися перед своїми воротами довгою передачею, і Фуллкруг також добре впорався».

Захисник ПСЖ Нуну Мендеш:

«Ми знали, що це буде важкий матч. Вони грали вдома за підтримки своїх уболівальників. Ми намагалися щосили перемогти, але в нас нічого не вийшло. У матчі-відповіді ми віддамо всі сили.

До кінця протистояння залишилось 90 хвилин. Ми зосередимося на наступній грі і докладемо всіх зусиль, щоб перемогти. Ми маємо максимальну мотивацію, і ми зробимо все можливе, щоб перемогти».

Захисник ПСЖ Ашраф Хакімі:

«Ми засмучені результатом. Ми не використовували створені нами моменти, особливо у другому таймі. Ми знали, що зробить Дортмунд – м'яч позаду. Нам треба було пам'ятати про це. Про це тренер говорив нам цілий тиждень.

Вдома все буде інакше. З нашими вболівальниками на нашому стадіоні все буде зовсім по-іншому. Я дуже довіряю цій команді. Шанси, які ми створили сьогодні, виправимо наступного тижня».

Захисник і капітан ПСЖ Маркіньос:

«Це було випробування двох команд, які люблять йти вперед, володіти м'ячем та пресингувати. Це було фізичне випробування. У нас було багато моментів, особливо у другому таймі, і їх не можна втрачати, якщо хочеш вийти у фінал Ліги чемпіонів. Вдома нам доведеться обов'язково їх використати.

Тут завжди важко грати. Ми знали, яке це буде змагання. 0:1, ми вже долали це раніше, особливо вдома з нашими вболівальниками.

Парк де Пренс, наші прихильники. Ми знаємо, що можемо досягти більшого, ніж сьогодні. Нам просто потрібно використовувати свої шанси, коли вони з'являються, і бути більш рішучими як у нападі, так і в захисті».

Відеоогляд матчу Боруссія Д – ПСЖ – 1:0

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Леоненко назвав єдиного українця, який нейтралізував Лукаку
Футбол | 26 червня 2024, 10:41 8
Леоненко назвав єдиного українця, який нейтралізував Лукаку

Ексгравець «Динамо» впевнений, що на нейтралізацію бельгійського форварда потрібно двоє гравців

Україна – Бельгія. Прогноз і анонс на матч Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 09:40 77
Україна – Бельгія. Прогноз і анонс на матч Євро-2024

«Хочеться дива і трішки вина»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.