Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 травня 2024, 05:38
1234
2

Роман ГРИГОРЧУК: «Була помітна чимала різниця в класі та швидкості»

Тренер «Чорноморця» – про матч проти «Шахтаря»

| Оновлено 15 травня 2024, 05:38
1234
2
Роман ГРИГОРЧУК: «Була помітна чимала різниця в класі та швидкості»
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку 1:4 від «Шахтаря» в перенесеному матчі 12-го туру УПЛ:

«Немає сумніву, що результат закономірний. На полі була помітна чимала різниця в класі й дуже велика різниця у швидкості. Швидкість і вибухові якості – це величезна сила у футболі. Якісні футболісти мають такі характеристики. Протидіяти їм дуже і дуже непросто.

А якщо це ще й множиться на виконавську майстерність, яку було сьогодні виявлено, то в команди є величезні шанси на досягнення великих результатів. Перші голи «Шахтаря» – шедеври.

Чому «Чорноморець» мало забиває? Що вища майстерність атакувальних гравців, то краща реалізація. В іншому випадку має бути збіг обставин. Сьогодні нам вдалося використати момент. У першому таймі ми могли забити хоча б ще один гол, передумови для цього були».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Говорят, что Ахметов платит командам, которые ложатся под Шахтер - лимон зелени. Может потому Григорчук и не сильно расстроен поражением.... Это лучше, чем ставить в тотализаторе на поражение своей команды.
alex belogubko
ГРИ хватит рассказывать сказки--подавай в отставку украинский Гвардиола--15 проигрышей  ждём 16 идёшь на рекорд самый тупой тренер УКРАИНЫ