Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 травня 2024, 07:08
932
0

Олег ШАФАРЕНКО: «Воротар суперника зіграв надійно, багато сейвів зробив»

Помічник головного тренера – про перемогу над Нідерландами

| Оновлено 01 травня 2024, 07:08
932
0
Олег ШАФАРЕНКО: «Воротар суперника зіграв надійно, багато сейвів зробив»
ФХУ. Олег Шафаренко (по центру)

Помічник головного тренера збірної України з хокею Дмитра Христича Олег Шафаренко поділився емоціями від перемоги над збірною Нідерландів (4:0) у матчі ЧС з хокею.

«Складна гра була, вранці не розкатувалися, бо хотіли поберегти сили. Гра залишила подвійне враження, та перемога є перемога – 4:0. Краще 4:0, ніж 7:6. Але нідерландці рухалися добре, моменти створювали і тиск був на наших захисників. Є певні обставини, покращуватимемо гру в цілому і рухатимемося вперед.

Вимушена перерва через якість льоду зіграла нам на руку. Ми якраз розкаталися, бо розкатки не було, і нічого страшного. І ми готові до таких перерв. Вона була 25 хвилин, а не півтори години чи більше, як ми чекаємо на чемпіонаті України.

Закинули б ми більше шайб, якби був інший воротар Нідерландів? Воротар суперника зіграв надійно, багато сейвів зробив. Не можу дати відповіді це питання. Що маємо, те маємо.

Збірна Китаю? Я вважаю, що сильніші команди тут і міцніші суперники, тим краще для нашої збірної. Потрібно розслаблятися, треба грати. Досить добре, що Китай створює проти інших команд» – сказав Шафаренко.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.