Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 травня 2024, 07:08
4655
0

Дмитро Христич прокоментував перемогу України над Нідерландами

Наставник національної збірної вдячний команді за перемогу

| Оновлено 01 травня 2024, 07:08
4655
0
Дмитро Христич прокоментував перемогу України над Нідерландами
ФХУ. Дмитро Христич

Головний тренер збірної України з хокею Дмитро Христич підбив підсумки другого матчу національної команди на ЧС з хокею. Нагадаємо, українці з комфортним рахунком обіграли Нідерланди (4:0).

«Чому не розгромили Нідерланди? Дуже добре, що про нас так добре гадають. Але для того, щоби перемагати, треба працювати. Двозначний чи недвозначний рахунок – перемога є перемога. Дуже вдячний нашій всій команді, голкіперу, що це була також перемога «на нуль».

Проблеми із реалізацією? Ми граємо проти команди, яка не хоче пропускати, тож таке трапляється. У третьому періоді наші хлопці крутилися у їхній зоні, але не змогли закинути шайбу. Однак це дуже добре, що ми маємо сили в третьому періоді, хоча ще в першому чи другому часом поступалися у швидкості. А взагалі результат є, і це дуже добре.

Чимало вилучень? Я не думаю, що було дуже багато – шість чи сім, може. Але не всі вилучення були продиктовані грою. Десь, можливо, лінь, неправильно поставили тіло. Таке трапляється, треба над цим працювати, нагадувати хлопцям, щоб вони цього уникали.

Гра з Китаєм? Ми на кожну команду готуємось, як один крок до мети. Звичайно, ми не згадуватимемо ту товариську гру, яка була перед чемпіонатом світу. У команди теж є шість очок, і ми повинні пройти її, щоб подолати всіх», – сказав Христич.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.