Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 квітня 2024, 17:35
427
0

Жузеп ГВАРДІОЛА: «Проти Ноттінгема на виїзді завжди cкладно грати»

Іспанець вважає, що доля чемпіонства ще не визначилася

| Оновлено 29 квітня 2024, 17:35
427
0
Жузеп ГВАРДІОЛА: «Проти Ноттінгема на виїзді завжди cкладно грати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жузеп Гвардиола

Тренер «Манчестер Сіті» Жузеп Гвардіола поділився емоціями від важкої перемоги над «Ноттінгем Форест» (2:0) у матчі АПЛ. Фахівець визнав, що на стадіоні «лісників» усім тяжко, а також відмітив стан газону.

«Це було дуже складно. Було не просто, але ми знали, що так буде. Є відчуття, що ми грали в Брайтоні лише кілька годин тому, так що в цій лізі завжди складно. «Ліверпуль» виграв на цьому стадіоні на 99-й хвилині, «Арсенал» переміг 2:1, тож тут завжди важко. Нам довелося серйозно попрацювати, але зрештою ми на це згодні.

Ми дуже добре захищали штрафний майданчик, особливо Аканджі, Аке та Гвардіол. Протягом останньої півгодини, коли Бернарду змістився до Ковачича, ми краще контролювали гру. Ми команда, яка виживає із м'ячем.

Не думаю, що «Арсенал» ще втрачатиме очки. Це схоже на ситуацію з «Ліверпулем» у минулому. У нас залишилося 4 матчі, це схоже на сходження на високу гору. Якщо ми зіграємо внічию, то не виграємо чемпіонат.

У нас багато матчів, ми знали, що сьогодні буде складно з багатьох причин. Але ми приймаємо цю перемогу та йдемо далі. У певні моменти нам доводилося страждати. Нам пощастило, що газон був сухим, через це суперник упустив деякі моменти. Нам пощастило, що поле було у такому стані», – заявив головний тренер «Манчестер Сіті».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.