Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 квітня 2024, 17:53
1375
0

Ноттінгем Форест – Манчестер Сіті. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 28 квітня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 28 квітня 2024, 17:53
1375
0
Ноттінгем Форест – Манчестер Сіті. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 квітня на «Сіті Граунд» пройде матч 35-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ноттінгем Форест» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда і так проводила непростий класично другий сезон в англійському футболі. І не дарма перед Новим роком навіть змінили Стіва Купера, менеджера, який несподівано підняв, а потім утримав лісників у Прем'єр-Лізі. У його наступника Нуну Ешпіріту Санту був непоганий старт, але потім результати впали. Ще й чиновники слідом за Евертоном вирішили покарати другорічника АПЛ, який і справді у 2022/2023 підписував новачків пачками, не особливо зважаючи на баланс витрат і доходів. Добре, що з середини березня вдавалося брати очки регулярно. Нехай і переважно у форматі нічиїх, але Фулхем обіграли. А ось Евертону поступилися заслужено, після чого розпочали не характерний для Туманного Альбіону скандал із нападками на суддів – це їм симпатій не додало точно.

Манчестер Сіті

Клуб не зміг повторити свого минулорічного досягнення. Переможець минулої Ліги чемпіонів цього разу зупинився у чвертьфіналі. Так, вони були не слабші за мадридський Реал, зігравши обидва поєдинки внічию, а вдома так і просто обложивши штрафний майданчик Луніна після пропущеного. Але у підсумку Андрій пропустив лише після розстрільного удару Де Брюйне, і відбив 2 післяматчеві пенальті - такого вистачило, щоб у півфінал вирушили вершкові. Відразу після цього підопічні Гвардіоли вирушили на Вемблі боротися за вихід у фінал кубка з Челсі. Там лідер грав відверто погано, але нереалізація у суперника і гол Бернарду Сілви дали необхідний результат. У Прем'єр-Лізі осічки в середині квітня одночасно і Арсенала, і Ліверпуля дозволили повернути одноосібне лідерство. Але все ж таки з Брайтоном грали тільки в четвер, благо, що обойма широка і можна знайти досить свіжий варіант сильного складу.

Статистика особистих зустрічей

Трохи більше року тому, у лютому лісники закінчили поєдинок внічию з містянами. Але обидва інші матчі після підйому з Чемпіоншипу вони програли.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що приймаюча сторона не має шансів. Але вона повинна хоча намагатися боротися, що обіцяє видовищний поєдинок. Ставимо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,86).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Кіліан Мбаппе попрощався із ПСЖ
Футбол | 11 травня 2024, 14:00 0
ВІДЕО. Кіліан Мбаппе попрощався із ПСЖ

Зірковий форвард записав прощальне звернення для вболівальників

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 11 травня 2024, 08:47 2
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.