Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 квітня 2024, 12:04
495
0

Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми контролювали хід подій на полі, забили хороші голи»

Наставник «Кривбаса» прокоментував перемогу над аутсайдером УПЛ

| Оновлено 29 квітня 2024, 12:04
495
0
Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми контролювали хід подій на полі, забили хороші голи»
ФК Кривбас. Юрій Вернидуб

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб похвалив свою команду за перемогу над «Металістом 1925» (3:0). Перемога дозволила клубу із Кривого Рогу закріпитися на третьому місці.

- Думаю, ті, хто бачив гру, усе розуміють: ми контролювали хід подій на полі. Наш повний контроль над грою. Хлопці гарно себе проявили, показали високий пресинг, контроль мʼяча та забили дуже хороші голи. Прикро тільки, що не реалізували всі моменти, адже їх було вдосталь, але то вже таке… Найголовніше, що перемогли, взяли три очки, тепер рухаємось далі.

- Сьогоднішній стартовий склад - найсильніший на даний момент?

- Ми відштовхуємось від того, як хлопці провели недільний цикл. Тим паче, в Одесі минулого туру не так, як ми хотіли зіграли, наприклад, Соса, Кожушко… А коли вийшли Луньов і Микитишин, гра пішла по-іншому. Сьогодні довірив місце в основі Задераці та Микитишину, й так вийшло, що перший та другий голи якраз вони і забили. Це нормально, що вони всі прагнуть грати та заробляти для «Кривбаса» ці очки.

- Що з Прінсом і Кліщуком? Коли побачимо їх на полі?

- Вони травмовані та поки не працюють в загальній групі. Це більше питання до лікаря – коли вони повернуться на поле. Слава Богу, що у нас футболісти, які можуть їх замінити. Нема Прінса – є Микитишин і Кожушко. Нема Кліщука – є Маханьков. Ви ж питали, коли буде грати Маханьков. Ось тепер грає. І, на мій погляд, дуже непогано себе проявляє.

Подивимось: навіть, коли Кліщук одужає, і Маханьков продовжить впевнено грати, то, думаю, Андрію треба буде почекати, щоб повернути місце в основі. Є конкуренція – і це найголовніше. У нас нема зірок. Є команда «Кривбас». Єдина родина, єдиний механізм, єдиний організм. Це найважливіше для меня, як для тренера.

- Можна сказати, що матч вийшов легким для «Кривбаса»?

- Сто відсотків дають результат наші напрацювання на тренуваннях. До того ж, я не памʼятаю, яку гру для нас в цьому сезоні можна назвати легкою. Усі важкі, адже граємо проти команд, які також прагнути перемогти. До того ж, перед «Металістом 1925» стоїть дуже важке завдання. Ви ж бачите, вони вже на останньому місці, адже «Минай» вчора свій матч виграв.

Залишається чотири тури, і, ви знаєте, я подивився їхній календар – він дуже важкий. Хочу їм побажати, аби вони вибрались з цієї ситуації та залишились в УПЛ. Також бажаю успіху й іншим: «Минаю», «Оболоні», «Вересу».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.