Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2024, 18:13
1895
0

ВІДЕО. Пушич розповів, чому травмувався Бондаренко у матчі з ЛНЗ

За словами коуча Шахтаря, причиною травми став стан газону

| Оновлено 28 квітня 2024, 18:13
1895
0
ВІДЕО. Пушич розповів, чому травмувався Бондаренко у матчі з ЛНЗ
ФК Шахтар. Маріно Пушич

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич прокоментував перемогу над черкаським ЛНЗ (3:0) у матчі 26-го туру УПЛ, а також розповів, чому травмувався хавбек Артем Бондаренко:

«Важка виїзна гра. Було нелегко за таких умов. Може здатися, що я скаржуся, але маємо те, що маємо. Через стан поля Бондаренко травмувався за 5 хвилин. Поле було сухим. Ми не могли грати у швидкий футбол, як хотіли. Проте все одно намагалися знайти простір.

Вважаю, за таких обставин, ми створили достатньо моментів, щоб забити раніше. Хоча не мали так багато нагод, як зазвичай. Але ми забили гол у потрібний момент. Це така гра, де доводилося адаптуватися і зберігати структуру, бути дисциплінованими і намагатися знайти шлях до ворот – здебільшого з флангів, а не з середини. І це те, що ми робили.

Непогано розпочали другий тайм. Але були деякі труднощі з кутовими. Тоді ми грали під пресингом, у чому не було необхідності, на мою думку. Коли ми вийшли з-під пресингу, змогли просуватися значно швидше і створювати більше нагод. Також у другій половині гри ми мали ще більше простору та шансів, аби забивати голи. Якщо підсумувати матч, то перемогти на виїзді 3:0 та зіграти на нуль у захисті – я можу бути лише задоволеним дисципліною своєї команди.

Травма Бондаренка? Здається, він став на щілину в полі та підвернув ногу. Коли футболіст так залишає гру, ти знаєш, що ситуація погана, слід робити заміну. Протягом двох наступних днів побачимо, наскільки його травма є серйозною. Сподіваємося на краще. Однак перші ознаки не є позитивними».

ВИДЕО. Пушич рассказал, почему травмировался Бондаренко в матче с ЛНЗ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.