Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2024, 20:55
845
4

Посуха в Ковалівці. Колос та Олександрія результативністю не вразили

Команда Ротаня не може виграти шість матчів поспіль

| Оновлено 28 квітня 2024, 20:55
845
4
Посуха в Ковалівці. Колос та Олександрія результативністю не вразили
УПЛ

Українська Прем’єр-ліга навідріз відмовляється скидати оберти наприкінці поточного сезону й із кожним наступним тижнем боротьба в турнірній таблиці виключно загострюватиметься. Навіть у верхній частині, де конкурують поміж собою провідні команди країни, при цьому не так гаряче, як у зоні колективів, що б’ються за виживання, і недільна частина двадцять шостого туру національної першості, переважно, була присвячена саме іграм цих команд.

Як приклад, можна було взяти гру в Ковалівці, де місцевий «Колос» приймав «Олександрію» й тут ми мали одразу кілька гострих конфліктів. Боротьба фактично сусідів на межі від зони перехідних матчів – то само собою. Але ж окрім цього колективи Ярослава Вишняка та Руслана Ротаня охоче б посперечались поміж собою з приводу того, хто серед них грає в більш посушливий футбол. І якщо б до стартового свистка за статистикою перемогли б саме господарі поля, то вже після завершення матчу «колоски» б ризикували підпустити до себе переслідувачів.

Легко можна було здогадатись, що за таких високих ставок у першому таймі жодна з команд не наважиться показати бажання загострювати ситуацію. Але щоб аж настільки все було погано з креативною складовою з обох сторін – такого ми вже передбачити не могли. Або не хотіли, бо спостерігати, як 22 гравці безцільно катають м’яч полем посеред дня в неділю – таке собі задоволення.

Хоча, чому 22? 23! Ще на початку матчу на рівному місці потягнув м’яз Логінов під час передачі в центрі поля, тому Ротань був змушений долучати до гри Білошевського. Як ми зрозуміли по попередніх матчах, це була прихована загроза для надійності захисту «Олександрії». Але тільки за умов того, що суперники прагнутимуть скористатись такою ротацією. Хто завгодно, але не «Колос» – у Ковалівці досі віддають перевагу засушливому футболу.

Після перерви Вишняк навіть форварда на вістрі атаки змінив, але це не допомогло його команді захопити ініціативу. А ось аналогічна ротація в складі «Олександрії» ледь не спрацювала – на 61 хвилині на полі з’явився Погорілий і в двох дуже вигідних гольових ситуаціях ледь не вивів власну команду уперед, але так жодного разу в площину й не поцілив.

Натомість уже в компенсований час Велетень таки влучив із меж воротарського на завершення передачі з лівого флангу та ще й так, що Шевченку довелось демонструвати дива реакції й ногами на лінії блокувати загрозу з боку суперника. Але на цьому перелік гольових моментів у цій грі себе вичерпав, і, окрім ще однієї нагоди від Ільїна, господарі так і не змогли нічого запропонувати своїм суперниками.

Наступними вихідними ковалівський «Колос» зіграє в гостях проти київського «Динамо», тоді як на «Олександрію» очікуватиме домашня гра проти львівського «Руха».

Наші оцінки:

«Колос» (заміни): Рангел – 6,0, Велетень – 6,5, Цуріков – б/о, Паулаускас – б/о.

«Олександрія» (заміни): Погорілий – 6,0, Смирний – 6,0, Джевані – 6,0, Кравченко – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур.

«Колос» – «Олександрія» - 0:0

Попередження: Безбородько, 42 – Кампуш, 19

«Колос»: Фесюн – Ємець, Чорноморець, Бондаренко, Бурда – Мілько – Топалов (Велетень, 74), Оріховський (Паулаускас, 88), Демченко, Ільїн (Цуріков, 89) – Безбородько (Рангел, 46).

«Олександрія»: Шевченко – Мартинюк, Кампуш, Логінов (Білошевський, 9, Кравченко, 78), Копина – Ковалець (Смирний, 62), Михайленко, Калюжний – Костишин (Джевані, 62), Кулаков (Погорілий, 61), Калітвінцев.

Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків).

Стадіон: «Колос» (с. Ковалівка).

Удари (у площину): 5 (1) – 8 (1)
Кутові: 4 – 6
Офсайди: 0 – 0.

КОЛОС - ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 22°C

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr Voevudskiy
Какой весёлый день
2 матча и оба 0-0
Gargantua
Колос это вообще символ антифутбола.
Зачем Засуха тратит деньги на такое?
Jaime_Lannister
Засуха постійно в Ковалівці. Андрій )))
zzg77
 Любимый счёт супер тренера Ротаня!!!