Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2024, 17:58
886
0

Рух – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Верес» ще не перемагав «Рух»

| Оновлено 27 квітня 2024, 17:58
886
0
Рух – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 27 квітня, «Рух» у матчі 26-го туру УПЛ на «Арені Львів» прийматиме «Верес». Рухівці з рівнянами в чемпіонатах ще не знали гіркоти поразок.

Рух

У попередньому турі «Рух» в гостях зіграв внічию з «Минаєм» і продовжує перебувати на п’ятому місці. «Рух» до протистояння з «Вересом» підійшов з двома позитивними для клубу серіалами. Гольова клубна рекордна серія «жовто-чорних» триває в УПЛ дев’ять ігор (12 голів). Безпрограшна ж домашня серія рухівців триває в чемпіонаті чотири гри: перемога та 3 нічиї. Для «Руха» це буде ювілейний, 50-й, домашній матч в УПЛ.

Ось передматчева думка головного тренера «Руха» Віталія Пономарьова: «Ми вивчали, як грає «Верес». Це дуже організована команда, яка демонструє непогану гру в другому колі. Рівняни добре діють у перехідних фазах і «Рух» повинен бути готовим до цього. Зараз у чемпіонаті немає прохідних матчів, тому на нас очікує серйозний поєдинок».

Верес

«Верес», на відміну від «Руха», бореться за збереження прописки в УПЛ, перебуваючи на 14-му місці в турнірній таблиці. У попередньому турі підопічні Олега Шандрука зіграли вдома внічию з одним із лідерів чемпіонату «Дніпром-1». Безнічийна ж гостьова серія «Вереса» триває в УПЛ 5 матчів: перемога та чотири поразки. Гравці «Вереса» з початку чемпіонату в гостях більше одного голу за матч не забивали.

Після матчу минулого туру головний тренер рівнян Олег Шандрук повідомив: «Щодо Марко Мрвальєвича і Дениса Янакова - існує велика ймовірність, що у Львові вони теж не зіграють. В обох є ушкодження задньої поверхні стегна. Вони відновлюються, триває процес реабілітації».

Статистика зустрічей

«Рух» та «Верес» в УПЛ провели вже п’ять матчів, в яких тричі були зафіксовані нічиї та дві перемоги святкували рухівці. Востаннє «жовто-чорні» приймали «червоно-чорних» 8 квітня минулого року і переможця виявлено не було – нічия 0:0. Матч суперників у першому колі поточного чемпіонату в Рівному завершився розгромною перемогою «Руха» з рахунком 5:2. Саме у цій грі рухівці забили найбільше голів в одному матчі за весь час своїх виступів в УПЛ. Тоді на стадіоні «Авангард» в складі гостей дубль оформив Євген Пастух і по разу відзначалися Денис Теслюк, Юрій Климчук та Ілля Квасниця, а в господарів – бразилець Яго та Денис Балан. На той час «Верес» ще очолював Сергій Лавриненко.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Солов’яна (Київ), який в УПЛ провів 15 матчів. Раніше «Рух» за Солов’яна провів три матчі в чемпіонаті, в яких здобув перемогу та двічі зіграв внічию. «Верес» за цього арбітра провів 5 ігор в УПЛ: дві перемоги, дві нічиї та поразка.

Прогноз на протистояння

«Рух» налаштований зберегти місце у першій п’ятірці команд чемпіонату, продовживши безпрограшний домашній серіал. З іншого боку, «Верес» в попередніх п’яти гостьових матчах зазнав чотирьох поразок. Прогнозуємо перемогу рухівців на «Арені Львів».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Холод, Дідик, Сич, Слюбик, Роман, Таллес, Пастух, Плюман, Квасниця, Федор.

«Верес»: Когут, Балан, Шевченко, Курко, Жуліо Сезар, Кучеренко, Кучеров, Шастал, Яго, Дахновський, Гайдучик.

27 квітня, субота

«Рух» – «Верес»
Львів. Стадіон «Арена-Львів». 18:00
ТБ–трансляція на телеканалі UPL.TV
Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)
РУХ – ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.