Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2024, 12:22
257
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Перший тайм був для Руха чи не найгіршим у сезоні»

Головний тренер львів'ян розповів про перемогу над «Вересом»

| Оновлено 28 квітня 2024, 12:22
257
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Перший тайм був для Руха чи не найгіршим у сезоні»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував переможний матч своєї команди проти рівненського «Вереса» (3:1) в 26 турі УПЛ.

«Ми зіграли два різних тайми і перша половина гри нам зовсім не вдалась. Можна сказати, що це чи не найгірший тайм «Руха» в сезоні. В перерві тренерський штаб та команда внесли корективи в гру і хлопці в другій половині матчу зіграли якісно. Було багато вболівальників і не можна так грати вдома, як ми провели перший тайм, але вони змогли виправити ситуацію.

Спочатку ми програвали багато боротьби, не було спортивної агресії у наших діях. Мабуть, я не зовсім вдало обрав стартовий склад. У старті вийшли дві «десятки» – Таллес та Олег Федор, Пастух грав опорником, тоді як команда програвала підбирання. Втім, Денис Підгурський раніше був травмований, тож ми не ризикнули випустити його з перших хвилин. Він не так довго тренувався у загальній групі, тому Денис вийшов на поле лише у другому таймі. Після цього в нашій грі з’явився баланс і команда почала грати в той футбол, який ми пропагуємо. Зокрема, був швидкий перехід з оборони в атаку, гра була інтенсивнішою.

Автогол Слюбика – нещасний випадок. Богдан не винний у тому пропущеному голі. В тому епізоді загалом команда зіграла невдало. Слюбик провів цей матч на хорошому рівні. Я подякував йому та решті гравців за продемонстрований характер.

Ярослав Карабін на дуже високому рівні проводить весняну частину сезону. На жаль, близько місяця він пропустив через операцію – йому вирізали апендицит. Дуже добре, що це не позначилось на його фізичних та ігрових кондиціях. Ярослав провів хороший матч і на сьогодні Карабін – гравець стартового складу, який заслуговує на це своєю якісною грою.

Приємно, що «Рух» переміг у День Львова, але перемоги потрібно здобувати незалежно від дати. Ми граємо для вболівальників і вони повинні йти зі стадіону задоволеними. Глядачі бачать, як футболісти віддаються на полі і ще раз скажу – я вдячний хлопцям за те, що вони якісно провели другий тайм і виграли», – сказав Пономарьов.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині
Футбол | 11 травня 2024, 07:01 0
ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині

10 травня жиронці втратили перемогу в матчі 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Коуч воротарів Реала назвав Анчелотті кіпера, який має зіграти у фіналі ЛЧ
Футбол | 11 травня 2024, 12:28 5
Коуч воротарів Реала назвав Анчелотті кіпера, який має зіграти у фіналі ЛЧ

Луїс Льопіс вважає, якщо Куртуа набере свою найкращу форму – то він повинен грати

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.