Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
428
0

АЛЕКСАНДЕР-АРНОЛЬД — про чемпіонську гонку: «Попереду в нас п'ять фіналів»

Захисник вважає, що ймовірність втрати очок «Манчестер Сіті» дуже мала

АЛЕКСАНДЕР-АРНОЛЬД — про чемпіонську гонку: «Попереду в нас п'ять фіналів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Трент Александер-Арнольд

Правий захисник «Ліверпуля» Трент Александер-Арнольд висловився про шанси мерсисайдців на чемпіонство цього сезону англійської Прем'єр-ліги.

«Я думаю, що на цьому етапі сезону ймовірність того, що «Манчестер Сіті» втратить очки, мала. Це пов'язано з тим, що таке вкрай рідко траплялося в минулому. Але нам слід бути на своїй позиції. Минулий тиждень був для нас розчаровуючим, ми не досягли потрібних результатів, не змогли отримати вигоду. Але якщо щось станеться, якщо «Арсенал» та «Манчестер Сіті» втратить очки, тоді ми опинимося у вигідному становищі. Відтепер у нас попереду п'ять фіналів. Здобути п'ять перемог із п'яти — це єдине, чого ми можемо очікувати від самих себе, єдине, чого повинні прагнути», — наводить слова Александер-Арнольда офіційний сайт «Ліверпуля».

Станом на сьогоднішній день турнірну таблицю АПЛ очолює «Арсенал». «Ліверпуль» розташовується на другому місці, а «Манчестер Сіті» – на третьому. Щоправда, у «містян» порівняно з конкурентами по чемпіонській гонці одна гра в запасі.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.