Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 квітня 2024, 12:32
418
1

Конор ГАЛЛАХЕР: «Ми хочемо вибачитися перед вболівальниками»

Півзахисник «Челсі» прокоментував поразку від «Арсенала»

| Оновлено 24 квітня 2024, 12:32
418
1
Конор ГАЛЛАХЕР: «Ми хочемо вибачитися перед вболівальниками»
Getty Images/Global Images Ukraine

Англійський півзахисник «Челсі» Конор Галлахер прокоментував поразку від лондонського «Арсенала» (0:5) у перенесеному матчі 25-го туру Англійської Прем'єр-ліги:

«Ми дуже засмучені і розчаровані. Це було недостатньо добре. Ми просто хочемо вибачитися перед нашими шанувальниками, які прийшли подивитися на це.

Це був далеко не найкращий виступ, і ми зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію в наступному матчі. Ми почали занадто повільно. Було занадто багато помилок, ми були занадто мляві як колектив, і ми не були на висоті. Ми повинні дивитися тільки на себе, і нам є над чим працювати.

Ми не можемо нікого виправдовувати чи звинувачувати. Ми просто повинні подивитися на себе як на особистість і як на команду. Ми знаємо, що можемо бути кращими. Можливо, ми втомилися, але це не є виправданням. Просто сьогодні була недостатньо хороша гра від усіх.

Ми, безумовно, докладаємо зусиль, і я знаю, як багато це означає для хлопців. Я знаю, що це було сказано багато разів, але ми дуже молода команда з невеликим досвідом виступів у Прем'єр-лізі. Як ви бачили в цьому сезоні, у нас було багато злетів і багато падінь. Ми все ще вдосконалюємося і працюємо разом як команда, щоб спробувати вийти на наступний рівень, і сьогодні був один з тих днів, коли ми не були навіть близькі до нього».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vbrjkf
На відміну від тренера, йому соромно за гру...