Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 24 квітня 2024, 06:23
552
0

АЛЕГРІ: «З Лаціо була гра страждань. Але ми знали, що так воно і буде»

Наставник «Ювентуса» прокоментував вихід до фіналу Кубка Італії

| Оновлено 24 квітня 2024, 06:23
552
0
АЛЕГРІ: «З Лаціо була гра страждань. Але ми знали, що так воно і буде»
Getty Images/Global Images Ukraine. Массіміліано Аллегрі

Ювентус став першим фіналістом Кубка Італії, обігравши за сумою двох матчів Лаціо (2:0 вдома, 1:2 на виїзді).

Команда з Турину пробилася у фінал Кубка Італії, де зіграє 15 травня проти Фіорентини або Аталанти (1:0 у першому матчі).

Керманич Ювентуса Массіміліано Алегрі після матчу-відповіді з Лаціо (1:2) розповів:

«Це була гра страждань, ми знали, що так воно і буде, особливо після того, як пропустили гол одразу у дебюті другого матчу. У нас було кілька моментів із Влаховичем та Бремером. Ми ризикували капітулювати, але потім покращили гру і провели хороший другий тайм. Це було непросто, бо пропустивши контратаки на початку другого тайму, команда могла розсипатися.

Вийти у фінал ніколи не буває легко: за останні три роки ми зіграли два фінали Кубка Італії. Тепер ми маємо зосередитись на Серії А, оскільки ще не вийшли до Ліги чемпіонів. Найближчими вихідними на нас чекає зустріч із «Міланом».

На цей момент грати за «Ювентус» значать дуже багато чого. Це матчі, які з різних причин за останні півтора роки ми не зіграли як слід. Минулого року ситуація була не ідеальною: поза межами поля відбувалося багато подій.

Цього сезону ми боролися, були в одному ряду з «Інтером» до січня, а потім розвалилися. Останні кілька місяців були під великим тиском, ми набрали кілька очок у Серії А, але ми ще маємо можливість закріпити за собою місце в Лізі чемпіонів і зіграти у фіналі Кубка Італії.

Ми чудово знали, що виліт із Кубка вплине на нашу психологію перед суботньою грою з «Міланом». Не будемо ходити навколо та навколо: тиск у «Ювентусі» величезний, і це було випробуванням для гравці.

Вони залишалися у грі, покращувалися протягом усього другого тайму. Ми припускалися помилок, але також створювали сприятливі моменти. Незважаючи на те, що «Лаціо» сьогодні грав дуже добре, за сумою двох матчів, я думаю, ми заслужили на вихід у фінал.

Вихід у фінал також є кваліфікацією на Суперкубок Італії, тому це важливо для клубу з фінансової точки зору. Критика на адресу Ювентуса завжди буде. Перша половина сезону пройшла чудово, чого ніхто не очікував. Тоді люди думали, що ми зможемо поборотися з «Інтером», але я турбувався, що у нас можуть виникнути труднощі в другому колі. У нас була велика перевага, і ми подумки вирішили завершити боротьбу достроково».

Італійські ЗМІ впевнені, що Алегрі буде звільнено наприкінці сезону, незважаючи на те, що команда досягла цілей, які, як він стверджує, були поставлені перед ним цього сезону.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.