Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1840
0

Лаціо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Італії

Поєдинок відбудеться 23 квітня о 22:00 за Києвом

Лаціо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 квітня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч-відповідь півфіналу кубка Італії, в якому «Лаціо» зустрінеться з «Ювентусом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Лаціо

Команда минулого сезону стала віце-чемпіоном країни - найкращий результат за пару останніх десятиліть. Але автор цього успіху, Мауріціо Саррі, був звільнений вже цієї весни на фоні невдач. Крапкою став виліт із Ліги чемпіонів, коли, вигравши у першому поєдинку 1/8 фіналу, італійці розгромно поступилися Баварії на виїзді. За його наступника, Ігора Тудора, вдалося виграти якраз у Ювентуса та Салернітани, що дозволило повернутися в боротьбу за єврокубки. Але при цьому капітолійське дербі програли Ромі з рахунком 0:1. Ну і вояж біло-блакитних до Туріну в рамках першого поєдинку півфіналу кубка країни обернувся парою пропущених голів, на які там нічим не відповіли. Отже, зараз навіть мінімальної перемоги не вистачить на те, щоб зачепитися за шанси вийти у фінал.

Ювентус

Клуб продовжує показувати вкрай суперечливі результати. Перемога 1:0 над Фіорентиною в позаминулому турі, схоже, стала винятком, тим більше, що вже після неї Стара Синьйора обмежилася лише нульовою нічиєю в досить принциповому поєдинку - дербі з Торіно. Так можна переключитися з розмов про гонку хоча б за друге місце, з Міланом, на розуміння загрози взагалі залишити топ-4 - Болонья з Ромою теж не ідеальні, але все-таки очки набирають останні тижні і навіть місяці активніше, поступово зменшуючи дистанцію. Ну а кубок залишається останнім шансом якось скрасити сезон. Який, до речі, буде, найімовірніше, останнім для Аллегрі на посаді - Массіміліано все частіше лається не лише з гравцями, а й з керівництвом. Добре, що є серйозна перевага перед лаціале.

Статистика особистих зустрічей

Вже за Тудора орли встигли двічі зіграти із зебрами. Ігор дебютував з перемоги 1:0 у Серії А, але потім відразу пішли кубкові 0:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси приблизно рівними. Але навряд чи тут є серйозна інтрига у розрізі боротьби за прохід далі, і немає сенсу витрачати багато сил. Напрошується тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,727).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.