Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 22 квітня 2024, 11:55
10754
4

Костюк розповіла, чому програла Рибакіній у фіналі турніру в Штутгарті

Марта вважає, що головною причиною стала її втома

| Оновлено 22 квітня 2024, 11:55
10754
4
Костюк розповіла, чому програла Рибакіній у фіналі турніру в Штутгарті
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала поразку у фіналі турніру WTA 500 у Штутгарті (Німеччина), де вона поступилась Єлені Рибакіній з Казахстану – 2:6, 2:6.

- Якщо говорити про те, що ви не змогли дати бій у фіналі, наскільки це було пов'язано з божевільним тижнем, який сьогодні дався взнаки, і наскільки – з тенісом, який показала Єлена?
- Я думаю, що на 90% зіграла роль моя втома. Щоранку я не знала, чого очікувати від себе сьогодні на корті. Те, що я змогла протриматися весь цей тиждень і зіграти вчора в приголомшливий теніс, було чимось неймовірним, і я ніколи б не подумала, що зможу це зробити.

Очевидно, що у фіналі я дуже нервувала. Я дуже хотіла виграти. Думаю, що багато чого склалося воєдино, я просто не могла більше з усім впоратися.

- Чи було у вас відчуття перед матчем, що ви втомилися, чи воно прийшло під час зустрічі?
- Не знаю, тому що я не намагалася зрозуміти перед матчем, втомилася я чи ні. Я намагалася якомога краще підготуватися до цього поєдинку. Коли я була на корті, для мене це було одне очко за іншим, гейм за геймом. Сьогодні в мене практично нічого не виходило.

- Ви сказали, що пишаєтеся своїми досягненнями цього тижня і цього року. Але ви були засмучені наприкінці матчу, коли кинули ракетку. Чи вважаєте ви, що сьогодні не зовсім впоралися зі своїм завданням?
- Ви коли-небудь програвали матч за Porsche (посміхається)? Це боляче. Чесно кажучи, коли я програла фінал у Сан-Дієго, було не так боляче, як сьогодні. Це єдиний турнір у світі, коли у фіналі ти щось виграєш окрім титулу і призових грошей.

Звичайно, я дуже хотіла виграти. Думаю, хто б не програв тут у фіналі, він мене дуже добре зрозуміє (посміхається).

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Muskrat2
Цей розклад матчів був зроблений під Швьонтек, увечері грає конкурент, а наступного ранку його розмотують на втомі. 
Олександр Науменко
На мій погляд, з фізикою у Марти все гаразд, а ось ментально, вона ще не готова до великих титулів. Потрібно ще трохи зачекати, зважаючи що напрямок шляху обраний правильно.