Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 квітня 2024, 18:53
3284
9

Три втрати очок поспіль. Дніпро-1 зіграв унічию в гостях у Вереса

Команда Юрія Максимова майже остаточно залишилась поза чемпіонськими перегонами

| Оновлено 21 квітня 2024, 18:53
3284
9
Три втрати очок поспіль. Дніпро-1 зіграв унічию в гостях у Вереса
СК Дніпро-1

Суботня частина протистоянь у рамках двадцять п’ятого туру української Прем’єр-ліги розігріла глядацький інтерес на тлі безумовно цікавих єврокубкових двобоїв, що відбувались посеред тижня. А потім треба було переходити до програми неділі, яка одразу починалась із доволі неординарного й від того непередбачуваного протистояння в Рівному.

У гості до місцевого «Вереса» приїхав дніпровський «Дніпро-1», і хоча поміж цими командами в турнірній таблиці існувала прірва аж у 25 очок, від чого й завдання вони вирішували геть відмінні один від одного, проте кожній із них потрібні були три очки. А коли трапляється така історія, то у виграші завжди перебувають саме вболівальники. Ну, майже завжди, і цей матч став яскравим прикладом цього стану невизначеності.

Усі знають, що нині в СК дуже непроста ситуація в кадровому плані й банально немає повноцінного за функціоналом нападника на вістрі атаки. Але ж не настільки все погано, щоб напад дніпрян просто страждав на полі десь пів години від початку гостьового матчу! «Вересу» вдалось стримати стартовий натиск суперників, після чого ті дуже важко перебудовувались на інший лад.

А поки тривав цей процес, «Дніпро-1» ще й грубо помилятись почав у захисті, наслідком чого стала передача Сватка від власних володінь точно в ноги Яго, після чого бразилець покотив ліворуч на хід Дахновському, а той одразу пробив у дальній кут. Якщо це був не найгірший розвиток подій для команди Максимова, то що тоді?

Проте все одно, за великим рахунком, доля матчу безпосередньо залежала від того, чи зуміє гостьовий колектив розігратись як слід. І от саме «як слід» – точно не вийшло, але суперники трохи допомогли відігратись, коли під час подачі кутового з правого флангу Жуліо Сезар перед воротарським атакував Паста, а той випустив м’яч із рук на ногу Сарапію, відскок від удару якого потім добив Адамюк. Хоч щось, бо до цього в «Дніпра-1» і моментів попереду не було.

При цьому Максимов уже починав нервувати та вносити в гру корективи замінами. Очевидно, що за відсутності резерву такі ранні кроки були ледь не останніми шансами реально впливати на хід подій від гостей. Наслідки цього були помітні вже під кінець матчу, коли потрібно було додавати, однак за рахунок чого?

У той самий час навпроти СК був цілком злагоджений колектив, який розумів, де треба трохи підігріти градус боротьби, а де треба просто перечекати період активності опонентів. Загалом, «Верес» просто балансував хід подій на полі й вигравав для себе час. Із певною неспроможністю якісно атакувати, певна річ, але коли йдеться про дорогоцінні залікові бали, то хто при здоровому глузді з аутсайдерів стане ризикувати? А «Дніпру-1» що одне очко, що нуль – однаково погано.

Наступними вихідними рівненський «Верес» зіграє в гостях у львівського «Руха», тоді як до дніпровського «Дніпра-1» навідається київське «Динамо».

Наші оцінки:

«Верес» (заміни): Морозко – 6,0, Шарай – 6,0, Годя – б/о, Шестаков – б/о.

«Дніпро-1» (заміни): Гаджиєв – 6,0, Пасіч – 6,0, Шолупець – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 25-й тур.

«Верес» – «Дніпро-1» - 1:1

Голи: Дахновський, 19 – Адамюк, 33

Попередження: Жуліо Сезар, 8, Шастал, 55, Курко, 65, Яго, 82 – Очеретько, 45, Сваток, 73, Лєднєв, 85, Гаджиєв, 90+4

«Верес»: Когут – Шевченко, Жуліо Сезар, Курко (Морозко, 71), Балан – Кучеров, Кучеренко – Шастал, Яго, Дахновський (Шарай, 71) – Гайдучик (Годя, 76).

«Дніпро-1»: Волинець – Мірошніченко (Шолупець, 90), Сарапій, Сваток, Адамюк – Бабенко – Лєднєв, Очеретько, Горбунов (Пасіч, 46), Танчик (Гаджиєв, 31) – Гуцуляк.

Арбітр: Клим Заброда (Київ).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

Удари (у площину): 5 (3) – 6 (4)
Кутові: 2 – 6
Офсайди: 2 – 2.

ВЕРЕС - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 10°C

Події матчу

33’
ГОЛ ! М'яч забив Володимир Адамюк (Дніпро-1).
19’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Дахновський (Верес).
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Унгурян
Дніпро-1 вибув з боротьби за бронзу
SportsMan
Верес - гроза авторитетов? 
Alexey75
Сваток очередной матч провалил
Fitness.sports
С такими темпами Рух четвёртое место возьмёт.