Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 квітня 2024, 12:37
3681
18

Друг Мілевського прокоментував скандал з підкупом гравців Миная

Сергій Третьяк спростовує інформацію Ігоря Бурбаса

| Оновлено 21 квітня 2024, 12:37
3681
18
Друг Мілевського прокоментував скандал з підкупом гравців Миная
Instagram. Артем Мілевський та Сергій Третьяк

Сергій Третьяк, друг відомого українського ексфутболіста Артема Мілевського, прокоментував інформацію, що нібито він намагався підкупити гравців «Миная» Дмитра Нємчанінова та Євгена Скибу, аби ті «злили» матч проти київського «Динамо» (1:3).

– Ігор Бурбас у своєму телеграм-каналі написав, що це Ви намагалися підкупити Нємчанінова і Скибу, пропонуючи їм по 5 тисяч доларів за програш «Динамо». Хочу почути Вашу версію.

– Артем Мілевський закінчував кар'єру в «Минаї». І ми вирішили на твічі зробити стрім із колишнім гравцем «Минаю» і нинішніми, запросивши Нємчанінова і Скибу. Вони сказали, що в них тренувальний режим і Любенович їх у такий час не відпустить. Я запропонував зустрітися на чай, Нємчанінов погодився.

У нас зайшла розмова про майбутній матч «Минаю» з «Динамо». Я знав, що «Шахтар» стимулював «Минай» у розмірі 100 тисяч за нічию і 150 за перемогу над «Динамо». Нємчанінов мені підтвердив цю інформацію. Але у мене була ще інсайдерська інформація, не можу розголошувати джерело, що деякі гравці «Минаю» мають намір злити матч «Динамо». Я прямо запитав у Нємчанінова: «Ходять чутки, що серед вас є щури, які не хочуть відбирати очки і збираються програти «Динамо». Це правда?». Нємчанінов сказав, що це неправда. Я кажу: «Але ж ти починаєш у складі». Дмитро відповів: «Я починаю, тому що був у складі, коли матч перервали. Але я нічого не знаю про нечесну гру, яка планується».

Ну гаразд, раз не знаєш, дізнаюся у Скиби. Поїхав промацати його. Він теж підтвердив, що «Шахтар» стимулює «Минай», але спростував, що гравці ужгородського клубу мають намір здати матч. Тоді я йому сказав: «Я поставив фору – 1.5 «Динамо». Скиба відповів: «Я зроблю все, щоб твоя ставка не зіграла». Ми посміялися і розійшлися. А далі ви самі все бачили. Нємчанінов, який каже, що я йому нібито пропонував 5000 доларів, а він відмовився, якимось дивом забиває автогол. Ну смішно ж.

– По-вашому, «Минай» відмовився від преміальних «Шахтаря», щоб злити «Динамо»? Не розумію логіки.

– Ні. Я думаю, «Минай» грав чесно, крім Нємчанінова. Його дії та автогол виглядали підозріло.

– Так а яка була Ваша мета поїздок до Нємчанінова і Скиби? Чому Ви ставили їм запитання про злив матчу і говорили, що поставили на – 1.5 «Динамо», адже Ви їхали запрошувати їх на стрім?

– Я акціонер букмекерської контори в Іспанії. У нас пішли аномальні ставки на – 1.5 «Динамо». Я, щоб не втратити гроші, вирішив промацати – що відбувається в «Минаї». Тому я поїхав до Скиби і Нємчанінова, щоб у них запитати: чи будуть вони боротися? А тут ще привід хороший – запрошення на твіч.

– Ви були знайомі зі Скибою і Нємчаніновим до цієї зустрічі?

– Особисто ні, тільки заочно.

– Чому вони кажуть, що Ви їм пропонували по п'ять тисяч доларів?

– Не знаю. Можливо, їм надходила від когось пропозиція, але точно не від мене. Я з ними зустрівся, щоб дізнатися, чи будуть вони грати чесно, щоб наша контора не втратила гроші.

– Вас уже викликали на допит до Комітету з етики та чесної гри УАФ?

– Так. Я вже дав свідчення в УАФ і надав скріни абсолютно безневинних листувань з Нємчаніновим і Скибою, де запрошував їх на спільний стрім, і не більше того.

– А раніше Ви були на допитках в УАФ чи поліції з приводу договірняків?

– Ніколи!

– Ви знайомі з Ігорем Бурбасом?

– Я його знати не знаю.

– А з Франческо Баранкою?

– Звичайно, у мене навіть фото з ним є: у Києві та Барселоні. Ми знайомі з Франческо років 7. У нас із ним нормальні стосунки. Баранка в мене іноді консультувався з питань чесної гри, чи є аномальні ставки на якийсь матч.

– А як Ви з ним познайомилися?

– Ми познайомилися у нічному клубі. Баранка там відпочивав із дівчатами, я з друзями. Так і зійшлися.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jaime_Lannister
Мутний тип. Такі завжди коло Мілевського крутилися і використовували Тьому.
Boodya
Надіюсь це остання новина цього сміття, бо це просто інформаційний привід, не більше ні менше, якби хтось десь і колись хотів щось комусь злити, то з досвіду, ми б про це узнали вже після, бо той хто пропонує - не дурень, аби пропонувати не перевіреному (а зливають це все, коли не поділили) в нас такий футбол, ні дати ні взяти...
Це новина для срачу клубу "1.5IQ", який взявши "під козирьок" виконує
George1
Справа в тому що гроші Ахметова ти не отримаєш ніколи бо виграти у Динамо нереально а ось 5 тисяч баксів за поразку можно взяти тому що мінай програє.люба людина би взяла
turist86
Акціонер букмекерської контори в Іспанії? Так 
Спілкується з футболістами про ставки? Так
Все ясно 
Alex.P67
Більшість Футболістів які закінчили карєру, живуть хто як може. В нинішніх реаліях більшість їх не вдахи тому роблять не правильні вчинки. 
George1
А потім скажуть севідов мілевський третяк корупціонери а вони ніяким боком тут .просто передають гроші від хозяїі в кав'ярні і отримують 500 баксів 
AK.228
Сучья свадьба все це