Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
21.04.2024 17:30 – FT 3 : 3
2 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Англія
|
1000
0

Ковентрі – Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Ковентрі – Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

21 квітня на «Вемблі» пройде матч півфіналу кубка Англії, в якому «Ковентрі Сіті» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 17:30 за київським часом.

Ставки на матч Ковентрі – Манчестер Юнайтед

Ковентрі Сіті

Команда минулого століття була міцним завсідником, 34 роки поспіль утримуючись у вищому дивізіоні і в 1987-му виграючи кубок. Але після вильоту з АПЛ 2001-го небесно-блакитні в результаті докотилися до короткого перебування в Лізі 2 минулого десятиліття. Але, досягнувши дна, клуб почав швидко додавати. У підсумку минулого сезону лише Лутон не пустив його до Прем'єр-Ліги, вигравши по пенальті фінальний поєдинок у плей-оф. Зараз ще є надії зробити нову спробу, але топ-6 все ж таки досить далеко, а турів мало. Очевидно відволікалися підопічні Марка Робінса на кубок. Щоправда, там відверто щастило з жеребком. Так, у чвертьфіналі був битий Вулверхемптон. Але до цього вибивали Оксфорд Юнайтед, Шеффілд Уенсдей і навіть, в 1/8, Мейдстон Юнайтед з п'ятого дивізіону, який нехай і вибив Іпсвіч.

Манчестер Юнайтед

Клуб починав розчаровувати цього сезону ще 2023-го року. Повернення до Ліги чемпіонів обернулося 4-м місцем у групі, при тому, що там, крім Баварії, були досить скромні суперники, Копенгаген і Галатасарай - але обидва виявилися сильнішими за британський гранд. У Кубку Ліги володар торішнього титулу отримав 0:3 вдома від Ньюкасла вже у листопаді. Та й в АПЛ після 3-го місця манкуніанці відверто здулися і ризикують залишитись взагалі без єврокубків – про топ-4 можна забути. Тим більше, що з Борнмутом теж розділили очки, обмежившись тим, що зрівняли на 2:2. Тож залишається для тен Хага та його підопічних лише кубок, де у чвертьфіналі вдалося обіграти Ліверпуль, нехай і за рахунок голу Діалло на 120+ хвилини.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє клуби грали у 2007-му році, у Кубку Ліги. І небесно-блакитні тоді несподівано виграли на Олд Траффорд 2:0.

Прогноз

GGBEt вважає, звичайно, МЮ беззаперечним фаворитом. Але їхній суперник точно рватиме жили - варто ставити на обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.