Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 квітня 2024, 13:30
4031
3

Жирона – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 22 квітня 2024, 13:30
4031
3
Жирона – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

20 квітня на «Монтіліві» пройде матч 32-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Кадісом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Жирона – Кадіс

Жирона

Команда – безумовно, головне відкриття цього сезону в іспанському футболі. Незважаючи на те, що вона входить до структури Манчестер Сіті, гроші тут рахують, і їх небагато. При цьому чудова селекція (як же виправдалася ставка на Довбика, підписаного минулого літа!) у поєднанні з тренерськими талантами Мічела Санчеса призвели до того, що жиронці, які проводять четвертий сезон у Прімері всього, і другий поспіль, довго лідирували. Їх навесні все-таки не вистачило й надалі тримати темп, і до середини квітня не лише відстали від Реала, а й пропустили над собою Барселону. Але головне зараз – утриматись у лігочемпіонівському квартеті. Минулої суботи в Мадриді з Атлетіко не вийшло нічого - навіть за чергового голу українського бомбардира поступилися 1:3. Благо, що й баски, ще один переслідувач, обмежилися нічиєю.

Кадіс

Клуб має найскромніші здобутки. Для них зараз приводом для справжньої гордості залишається те, що вдається проводити четвертий рік поспіль на рівні Прімери. Щоправда, якщо у 2020/2021 новачок повторив свій рекорд, фінішувавши дванадцятим, а далі довелося хронічно виборювати виживання. Цього разу у жовтого субмарину не вдавалося це навіть, і команда стояла на виліт. З цим вирішив спробувати посперечатися Пелльєгріно, що наважився очолити аутсайдера. І навесні при ньому був помітний прогрес, і навесні підводники змогли виграти у Атлетіко та Гранади. Але цього не вистачило, щоб залишити зону вильоту, а зараз украй непростий відрізок. Так, минулого туру Барселоні вистачило для перемоги єдиного голу Жоау Фелікса.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону жовтий субмарин набрав 4 очки з 6 можливих із новачком Ла Ліги. Але в жовтні єдиний гол Гарсії приніс жиронцям, що грали у більшості на той момент, перемогу.

Прогноз

GGBEt не сумнівається в успіху господарів. Якщо не обігравати вдома аутсайдера, то як можна думати про топ-4? Ставимо на підопічних Мічела Санчеса з форою -1 гол (коефіцієнт – 1,615).

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Плотницький поділився планами щодо збірної України
Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 9
Плотницький поділився планами щодо збірної України

Лідер української команди – про майбутнє

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr Voevudskiy
Самое время статку улучшить 
uausa
Має бути впевнена перемога з дублем Довбика