Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.04.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 1 : 1
Баєр Проходить далі
Ліга Європи
|
1428
0

Вест Хем – Байєр. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 18 квітня о 22:00 за Києвом

Вест Хем – Байєр. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

18 квітня на «Лондон Стедіум» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «Байєром». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Вест Хем

Команда має амбітне керівництво. Але досить несподівано досягла успіху під керівництвом Девіда Мойєса, що багатьма вже сприймався як якийсь збитий льотчик. Минулого сезону шотландець зі своїми підопічними здобув титул, вигравши Лігу конференцій. Після цього було продано багаторічного лідера, Райса. Але гроші, отримані за Деклана, успішно спрямували на придбання новачків типу Уорд-Прауза. У результаті молотобійці примудряються і в АПЛ залишатися претендентами на місце у верхній третині таблиці, і в Лізі Європи давали відмінний результат. Вони виграли свою групу, а коли у березні знову зіграли із Фрайбургом, то відповіли на мінімальну поразку на виїзді розгромом бразильців із Брайсгау вдома. Знову з'їздивши до Німеччини минулого четверга, вже отримали пару голів без відповіді - на таке буде складніше відповісти гідно.

Байєр

Клуб має розуміти, що навряд чи такий сезон повториться у 2024/2025, хоча Хабі Алонсо і знайшов у собі сили та мотивації залишитись у Леверкузені, незважаючи на запрошення від грандів рівня Баварії та Реала. Аспіринники навіть не просто хороші – вони неймовірні. Саме так і має завойовуватися перше чемпіонство в історії: до срібної салатниці пройшли всю дистанцію без поразок, заразом уже пройшовши у фінал кубка. Де були певні проблеми у німців, це якраз у Лізі Європи. Не в груповому етапі – там якраз усе виходило. А ось Карабаху програвали в обох матчах, що не завадило звести внічию зустріч у Баку та виграти у кінцівці вдома. У першому чвертьфіналі оформили значно комфортніші 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Цікаво, що минулого літа сторони зіграли перший в історії поєдинок, звичайно ж, товариський. Тоді фармацевти розгромили 4:0 супротивника із Британії.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом гостей. Але вони виграли перше в історії чемпіонство, до того ж багато в чому забезпечили підсумковий успіх у цій парі. Ставимо те що, що англійці не програють (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 7
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 07:22 2
Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.