Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 квітня 2024, 18:00
1171
3

Тренер Миная: «Трохи не вистачило, щоб дотиснути суперника»

Желько Любенович – про поразку від «Динамо»

| Оновлено 17 квітня 2024, 18:00
1171
3
Тренер Миная: «Трохи не вистачило, щоб дотиснути суперника»
ФК Минай. Желько Любенович

Головний тренер «Миная» Желько Любенович поділився враженнями від перенесеного матчу 16-го туру УПЛ проти «Динамо» Київ (поразка 1:3):

«Два різні тайми від «Миная»? За регламентом, зі старту мали вийти ті футболісти, які починали зустріч минулого року, коли матч перервали. Але в перерві ми зробили деякі заміни, що пішло нам на користь. Стали краще грати і другий тайм у нас вийшов кращим. Другий тайм - це той показник, до чого ми прагнемо і в який футбол хочемо грати.

На жаль, нам знову трохи не вистачило, щоб дотиснути суперника. Як і в матчах з «Оболонню», «Поліссям», «Олександрією». У нас були дуже хороші моменти в другому таймі, коли можна і потрібно було забивати. Шкода, що не забили другий гол – була б зовсім інша ситуація, якби рахунок був 2:2. Будемо працювати над цим».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Дотиснути"... ти рахунок бачив!??? "Дотиснути"....... "дотиснути"- це коли рахунок 1-1, ти останні 15 хвилин не вилазиш зі штрафного суперника, рахунок залишився 1--1. А тут 1-3 і він: "дотиснути". Говорить остання команда УПЛ🤣🤣🤣
Выталкиватель парашутистов
Я вчера на этом сайте писал, что Минай свою троечку получит, так и произошло. Но игра киевлян  выглядит удручающе, все комбинации читаемы и только один Ярмоленко как-то пытался действовать креативно, но не всегда получалось. С такой игрой Динамо не станет чемпионом, 100 процентово. А тренер Миная говорит то, что от него хочет слышать руководство клуба, так что не судите его строго - как там говорят - пианист играет как умеет.
serhiy
Ще трішки і ви "дотиснете"- сам вже не можу дочекатися вашого вильоту з УПЛ !!!