Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

17.04.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:3 1 : 1
3 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Реал Мадрид Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 квітня 2024, 21:55
11132
15

Манчестер Сіті – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи є межа в ажіотажу навколо цього протистояння?

| Оновлено 17 квітня 2024, 21:55
11132
15
Манчестер Сіті – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

У середу, 17 квітня, в Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють англійський «Манчестер Сіті» і мадридський «Реал». Стартовий свисток італійського рефері Даніеле Орсато з Чіо пролунає о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті


Тижнем раніше ми стали свідками справжнього шоу. Але закритий дах над полем «Сантьяго Бернабеу» так і не став у підсумку кришкою над амбіціями чинного володаря трофея. Пам'ятається, торік у півфіналі ці два клуби також зіграли внічию в столиці Іспанії (1:1), а потім був матч-відповідь на «Етіхаді». І «Реал» із тріском вилетів за крок до фіналу (0:4). Очевидно, що вболівальники «Манчестер Сіті» налаштовуються на те, що їхня команда повторить цей результат нехай і не за точним рахунком.

Однак у цьому сезоні позиції колективу Хосепа Гвардіоли не виглядають настільки вже неприступними. «Сіті» багато помилявся на старті сезону, тому зараз тільки лише помилки конкурентів дозволили йому повернутися на позицію лідера в чемпіонських перегонах. Команда при цьому ще бере участь у півфіналі Кубка Англії на цих вихідних і, можливо, зіграє проти ще одного українця – Михайла Мудрика. Але про це в таборі «містян» зараз ніхто не думає.

У плані підготовки на короткому відрізку між матчами Ліги чемпіонів, очевидно, що «Сіті» просто пощастило отримати «Лутон» у суперники в чемпіонаті – там конкуренції начебто не було взагалі (5:1), і навіть Ерлінг Голанд нагадав собі, що таке забивати голи. Міг і підзабути після мадридської частини дуелі, де його повністю вимкнули з гри Антоніо Рюдігер та Орельєн Чуамені. А ще, можливо, Кевіну де Брюйне не стане зле незадовго до стартового свистка, і ми таки побачимо на полі ще одного гравця світового масштабу. Утім, там їх і так буде 22 вже з перших хвилин, у чому абсолютно немає сумнівів.

Реал Мадрид


Так само тиждень на підготовку мав і мадридський «Реал», от тільки команді Карло Анчелотті довелося за цей час відвідати одні острови в межах рідної країни, Балеарські, а вже опісля вирушити на інші, Британські, у дуже складну подорож, із вочевидь, різкою зміною клімату навіть для поточної пори року.

Та й сил «Мальорка» на вихідних у «галактікос» забрала пристойно. Фіналіст Кубка Іспанії під керівництвом Хав'єра Агірре, як ніяк. Дуже складний суперник, на своєму полі – та й поготів. Але «Реал» усе одно виграв (1:0), а Андрій Лунін кілька разів урятував команду від втрати очок. Теж важливий момент, бо після гола Бернарду Сілви по українцю вдарила чергова хвиля критики. Утім, якби він грав в Англії, це було б справжнє цунамі. Як проти Голанда, наприклад.

Так званий требл у цьому сезоні «Реал» з очевидних причин уже не збере, але цілком може розжитися двома трофеями. На вихідних у «бланкос» буде домашнє «El Clasico» проти каталонської «Барселони» і, хоч-не хоч, а на нього також треба звертати увагу перед матчем Ліги чемпіонів. Там можна буде розв'язати питання щодо чемпіонського титулу, тож «Реал» має одразу два фінали цього тижня – дуже складний виклик для команди, у якої все ще є проблеми з кадрами. Особливо в обороні, тоді як в атаці – «галактікос», навіть без майбутнього підписання Кіліана Мбаппе.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Манчестер Сіті» й «Реала» раніше перетиналися 13 разів у рамках Ліги чемпіонів і Міжнародного кубка чемпіонів. Спостерігається перевага за кількістю перемог на користь англійців – 5 успішних матчів проти 4 перемог іспанців, тоді як ще чотири зустрічі завершилися нічиєю. Різниця голів – 25:22. Найбільша перемога «містян» – 4:0 (2023), «галактікос» – 4:1 (2015).

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 48-річний Даніеле Орсато з Чіо (Італія), який на своєму рахунку має вже 62 матчі в рамках Ліги чемпіонів. Боковими рефері стануть Чіро Карбоне та Алессандро Джаллатіні, а резервним арбітром відпрацює Мауріціо Маріані. На матчі буде присутня система VAR на чолі з Массіміліано Ірраті та Паоло Валері. Орсато має досвід проведення матчів за участю «Манчестер Сіті» – 4 перемоги та 2 поразки, тоді як із «Реалом» він перетинався вісім разів – 4 перемоги та 4 поразки.

Слова перед матчем


Головний тренер «Манчестер Сіті», Жузеп ГВАРДІОЛА:

«Ми ще дуже далекі навіть від гіпотетичної мрії про черговий требл. Коли ми будемо у фіналі Кубка Англії, коли залишиться дві-три гри в Прем'єр-лізі і коли ми будемо у фіналі Ліги чемпіонів, ось тоді я почну думати про це. Але ми будемо робити все, що в наших силах, щоб наближатися до цієї мети з кожним днем».

Головний тренер «Реала», Карло АНЧЕЛОТТІ:


««Реал» схвильований перед матчем-відповіддю. Години перед матчем – це час, коли ми не знаємо, що робити. Час, коли доводиться страждати. Я десь чув, що поразка – це страждання, а перемога – це щастя, але це не так. Перемога – це полегшення. Щастя – це коли ти виграєш трофеї, але перемога сама по собі – це тільки тимчасове полегшення».

Орієнтовні склади


«Манчестер Сіті»: Едерсон – Гвардіол, Стоунз, Діаш, Вокер – де Брюйне, Родрі, Сілва – Гріліш, Голанд, Фоден.

«Реал»: Лунін – Менді, Рюдігер, Начо, Карвахаль – Камавінга – Кроос, Вальверде – Беллінгем – Вінісіус, Родріго.

Не зіграють: ... – Чуамені, Куртуа, Алаба.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що і цього разу на нас очікує велика кількість голів. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 3.5.

17 квітня, середа

«Манчестер Сіті» – «Реал» (перший матч – 3:3)
Манчестер. «Етіхад». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа MEGOGO
МАНЧЕСТЕР СІТІ – РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорек
Псж-Реал фінал
nick07
та навряд чи Реал зараз думає про матч з Барсою, їм головне прохід в ЛЧ, а чемпіонство і так у них в кишені, а в якому турі вони отримають золоті нагороди це вже не так важливо.
а щодо сьогоднішього матчу - то  пройде МС швидше всього
hater of haters
Альтернатива мегого знайдеться?
Fuz1982z
реал винесе то ман сіті
Ukraine
Реал дохлий
Не заслуговує на вихід далі, МанСіті - машина!!!! дійсно грають у футбол
А не автобус як Реал
PUMA
Удачи Реалу. Hala Madrid.
Лига конференций без динамо
Ничья в основное и Реал в доп или по пенкам пройдет 
AK.228
МС переможе!!!
Ukraine
Надіюсь Мансіті винесе піжонів в перед ногами
Sheva19
Ноль Испанских команд в полуфинале .
Sheva19
Финал Мансити Борусия 
Sheva19
Ла лигу треба опускать на свое место