Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
370
1

Бернарду СІЛВА: «Думаю, що в цьому сезоні Реал є сильнішим, ніж в минулому»

Півзахисник «Ман Сіті» поділився очікуваннями від матчу проти «Реала»

Бернарду СІЛВА: «Думаю, що в цьому сезоні Реал є сильнішим, ніж в минулому»
УЄФА. Бернарду Сілва

Португальський півзахисник англійського «Манчестер Сіті» Бернарду Сілва поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського «Реала»:

«Я не передивлявся матч з рахунком 4:0 минулого сезону. Я відчував, що цього сезону «Реал» сильніший, і саме таке враження я отримав від першого матчу на «Бернабеу». Ми граємо з королями цього змагання, тож подивимось, що з цього вийде.

Модрич та Кроос? Вони є прикладом для наслідування і великою рольовою моделлю для мене, оскільки грають на моїй позиції. Мене вражає послідовність, з якою вони грають. Вони роблять це вже 15 років, і після всього, чого вони досягли, вони все ще продовжують працювати. Вони є прикладом для дітей, і це видно по тому, як вони поводяться на полі.

Ми з максимальною повагою ставимося до «Реала» за все, чого вони досягли за свою історію. Вони дуже небезпечні, тому що грають зовсім інакше, ніж ми. Ви відчуваєте, що контролюєте гру, а потім вони забивають два голи за одну мить. Індивідуально вони, можливо, найкраща команда у світі, тому ми маємо багато впевненості вдома, але також і максимальну повагу».

Матч «Манчестер Сіті» – «Реал» Мадрид відбудеться 17 квітня о 22:00 за київським часом. У першій зустрічі команди зіграли внічию з рахунком 3:3.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Так. Крім позиції голкіпера. Там - діра!