Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 квітня 2024, 13:32
12819
52

Блискуче шоу в Мадриді. Реал та Манчестер Сіті зіграли внічию

У матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів було забито шість голів

| Оновлено 10 квітня 2024, 13:32
12819
52
Блискуче шоу в Мадриді. Реал та Манчестер Сіті зіграли внічию
Getty Images/Global Images Ukraine

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у Мадриді на «Сантьяго Бернабеу» зустрілися «Реал» та «Манчестер Сіті».

Матч розпочався приголомшливо для «галактикос». У першій своїй атаці гості заробили штрафний удар, з якого несподівано пробив Бернарду Сілва. Не чекав на цей удар і український голкіпер «Реала» Андрій Лунін, який не зумів виручити свою команду.

Футболісти обох команд діяли у високому темпі. Підопічні Хосепа Гвардіоли використовували агресивний пресинг та зуміли створити ще один небезпечний момент. Але цього разу Лунін зіграв надійно, відбивши удар із гострого кута у виконанні Холанда.

Господарі поля зрівняли рахунок так само несподівано, як і пропустили. Камавінга зважився на удар із дальньої дистанції, а виставлена нога Рубена Діаша направила м'яч у протихід голкіперу «Ман Сіті». На цьому проблеми для гостей не закінчилися. Родріго у всій красі продемонстрував свої швидкісні якості та завершив свій прохід влучним ударом.

Getty Images/Global Images Ukraine

Манчестерці заволоділи територіальною перевагою та спробували розхитати захисну лінію суперників. Але «галактикос» оборонялися грамотно, а за найменшої нагоди організовували стрімкі контратаки, які розганяли Родріго та Вінісіус.

Гості активно розпочали другу половину зустрічі, але створити особливу гостроту біля воріт «Реала» не змогли. А ось чергова контратака «галактикос» ледь не призвела до успіху. Завершилася вона ударом Вінісіуса з кута штрафного вище воріт.

Не зумівши зайти у штрафний майданчик суперників, футболісти «Сіті» почали пробивати по воротах з-за її меж. І така тактика сповна себе виправдала. Спочатку Фоден відправив м'яч у «дев'ятку», а потім Гвардіол обвідним ударом змусив капітулювати Луніна.

Getty Images/Global Images Ukraine

Тепер уже «Реалу» потрібно було активізувати свої дії в атаці. І парад ефектних голів продовжив Вальверде, який із лету замкнув передачу Вінісіуса. Кінець поєдинку пройшов з невеликою перевагою «галактикос», але рахунок більше не змінився.

Матч-відповідь команди проведуть 17 квітня.

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч.

«Реал» – «Манчестер Сіті» – 3:3

Голи: Рубен Діаш (12, автогол), Родріго (14), Вальверде (79) – Бернарду Сілва (2), Фоден (66), Гвардіол (71)

Попередження: Чуамені (1), Карвахаль (81) – Аканджи (37), Бернарду Сілва (88)

«Реал»: Лунін, Менді, Рюдігер, Чуамені, Карвахаль, Камавінга, Кроос (Модрич, 72), Вальверде, Вінісіус (Хоселу, 86), Беллінгем, Родріго (Браїм Діас, 72)

«Манчестер Сіті»: Ортега, Гвардіол, Рубен Діаш, Аканджи, Стоунз, Ковачич, Родрі, Гріліш, Фоден (Альварес, 87), Бернарду Сілва, Холанд

Арбітр: Франсуа Летесьє (Франція)

Стадіон «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид, Іспанія)

РЕАЛ – МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

79’
ГОЛ ! М'яч забив Федеріко Вальверде (Реал Мадрид).
71’
ГОЛ ! М'яч забив Йошка Гвардіол (Манчестер Сіті).
66’
ГОЛ ! М'яч забив Філ Фоден (Манчестер Сіті).
14’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
12’
ГОЛ ! Автогол забив Рубен Діаш (Манчестер Сіті).
2’
ГОЛ ! М'яч забив Бернарду Сілва (Манчестер Сіті).
Оцініть матеріал
(94)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 52
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Артур Отаманчук
Чекнул реаловские паблики, Лунина никто не чмырит.
Ivan Grumeza
Галактический уровень футбола. Такие противостояния хочется, чтобы были минимум до 3 побед одной из команд)))
П.С. Все кто обвиняет Лунина в 1 голе - просто посмотрите что сделал Вини перед самым ударом.
luceorius
 Такі матчі довго не забуваються. Вразили удари на виконання Фодена та Гвардіола, невимушене легке прокочування м'яча крізь анфіладу ніг у виконанні Родріго, та хронічна безпорадність Холанда у важливих іграх.
lgpaladin
понравилась точность передач Лунина от ворот
u6464u
так , голи космос , гра одна з кращих в ЛЧ, після виходу Модрича мадридці впевненіше себе почали почувати , благо Лунін не поплив після першого голу, далі зіграв впевнено .
Болела
Трилер в Мадриді
Маленький фінал вчора відіграли. 
Макс Максов
Який матч, які голи!
Falko
Забавно виглядає: загалом гра це одне, а голи - інше. Постійно хтось помилявся. Хоча, зрозуміло, що в такій інтенсивній грі важко хоча б десь не добігти, десь не дорахувати.
По таймах теж: 1 і 3 голи - воротарські. Лунін не поставив стінку, а німецький іспанець (чи кубинець, хто його розбере) навіщось не відійшов на стрічку. Хоча, в усіх методичках для голкиперів ясним по білому кажуть, якщо боротьбу ще ведуть захисники - не лізь, тримай ворота. Але він не дочитав. Родріго пропихтів 60 метрів, підздох, Аканджі його вже накрив, і той просто ледь-ледь копнув м'яч у бік воріт, бо більше нічого не залишалося. Але ж воротник пішов уперед рятувати родінку. Сподіваюся, у 2 матчі вже гратиме Едерсон. А 1 гол Реала - чиста невезуха і рикошет. Удар від Камавінги був легкий, навіть для такого монстра на воротах.
2 тайм - так, 3 еталонні дальньо-середні удари. Тобто, ще треба зуміти так пробити. Але. Де були опорники Реала, коли забивали Фоден і Гвардьол? Ті стояли самі, їх ніхто не зустрічав, не проводжав, платочком не махав. Вальверде - та сама фігня: всі 4 захисники на своїх місцях, але Ковачичу терміново приспичило збігати по пивасик.
PUMA
Конечно, индивидуальное мастерство на высшем уровне. Последнее 3 гола,конфетки.
Remark
Це коли таке було, щоб наші збірники водночас грали за Реал, Челсі, Арсенал, Валенсію і інші європейські клуби з топ чемпів; а основний гравець Бенфіки, що бореться за чемпіонство не був основним в збірній Україні? 
Короче, нашій збірній би додати зіграності і ми будемо просто виносити Боснії і Ісландії, а також напряму з першого місця виходити на ЧЄ та ЧС.
Anna.
Круті матчі, єдиний мінус, що в один час грають. 
bzzzzzz
МанСити удивил. Играли как лет 5 назад, контроль ради контроля, линия обороны чуть ли не в центре поля.... В первом тайме еще голов 4 могли спокойно получить на контр атаках, можно сказать отскочили. Гвардиола видать опять чтото мутить начал.
Без Вокера и ДеБрюйне тяжеловато.
Dmytro
Реал після 2-1 багато моментів змарнував, за те і поплатився.
nick07
гра гідна фіналу 9хоча у фіналі вісно грали б овсм іниший футбол, адже там ціна помилки вище)
в Манчестері буде цікаво, МС звісно має незначну перевагу, але Реал завжди вміє забити в потрібну мить. 
_Per4ecter_
Другий та третій гол Реала - це вітання Тайсону (ФК "Сошо"(Сошо, Франція)-ФК "Металіст"(Харків, Україна) 0:4) та майже вітання Зінедіну Зідану за його гол, який він забив злету після вертикальної передачі йому в спину на хід.
 P.S. Хто пам'ятає, той пам'ятає. Такі забиті м'ячі не забуваються.
OtsoCity
Гарний матч видали, дякую за емоції 
Boodya
Перші 3 голи обох команд - відверті дурники 
PUMA
А, вообще,одно удовольствие смотреть такие матчи,После нашей УПЛ,аж удивляюсь что команды могут держать у себя мяч больше чем 10 передач 
Saar
Пощастило Реалу з автоголом МС. А Лунін-дно! Куртуа -перший!