Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Боруссія Д
16.04.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 4 : 2
Ліга чемпіонів
|
2535
1

Боруссія Д – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує поєдинок у ЛЧ

Боруссія Д – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

16 квітня на «Сігнал Ідуна Парк» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Боруссія Д – Атлетіко

Боруссія (Дортмунд)

Команда минулого сезону трохи не дотягнула до чемпіонського титулу. Виграй удома у скромного Майнца в останньому турі минулого розіграшу - і срібну салатницю нарешті виграли. Але зараз залишається лише сподіватися на перемогу у суперечці за 4-те місце в Бундеслізі з РБ Лейпцигом - поки що клуби там йдуть нос до носу. У результаті для чорно-жовтих Ліга чемпіонів стала справжньою віддушиною. Там німці, не найкраще розпочавши груповий етап, змогли виграти свою групу. Але в результаті джмелі навіть достроково забезпечили собі вихід у плей-оф, потім ще й вигравши квартет. А далі був досить простий суперник у 1/8 фіналу, ПСВ, якого обіграли вдома після нічиєї в Ейндховені. В Іспанії все, що вийшло, це забити останніми і, зрештою, програти мінімально.

Атлетіко

Клуб дуже схожий на свого суперника. Це теж історичний гранд своєї країни, який проводить не найкращий нинішній сезон. Тож все, що ще можна досягти, це обігнати в суперечці за четверте підсумкове місце в Прімері Атлетік. І очевидно, що тут теж йтиме запекла гонка до останнього туру. Натомість у Лізі чемпіонів Чоло-Тім після провалу 2021 року, з четвертим місцем у квартеті, вийшло виграти групу минулої осені. Щоправда, потім жереб підкинув в 1/8 Інтер, фіналіста минулого розіграшу. Йому навіть програли 0:1 у Мілані, але вдома іспанці змогли виявити характер, вирвавши перемогу 2:1 в основний час та вигравши серію пенальті, де блиснув Облак. У першому чвертьфіналі рахунок повторили, щоправда спочатку самі забили двічі, але потім дозволивши німцям частково відродити інтригу.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Раніше сторони грали у 1996-му та 2018-му році, теж у Лізі чемпіонів. Тоді вони обмінювалися перемогами.

Прогноз

GGBET вважає непоганими шанси джмелів на реванш. Але тут грати Чоло-Тім можуть у улюбленому стилі за рахунком. За таких умов вони не програють (коефіцієнт – 1,71).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Phantom
Вперед Дортмунд,  антифутболу у ЛЧ не місце