Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2492
5

Агент Довбика: «В Жироні ні про які розслідування навіть і не чули»

Олексій Люндовський детально розповів про скандальну ситуацію

Агент Довбика: «В Жироні ні про які розслідування навіть і не чули»
Олексій Люндовський та Артем Довбик

Олексій Люндовський, агент нападника «Жирони» Артема Довбика, детально розповів про скандальну ситуацію під час переходу українця в каталонський клуб з «Дніпра-1».

– Пане Олексію, перш за все, розкажіть, чи Ви отримували вже якісь документи стосовно розслідування?

– Та ні, що ви! Жодних порушень у цій ситуації немає, і так само – жодних справ. Ніякого розслідування ніхто не веде, тому що все зроблено в рамках законодавства України, Іспанії та футбольних структур. Це якийсь нонсенс! Гарантую, що тут більше схоже на справу про наклеп.

– Але ж стверджується, що Ви створили окрему закордонну компанію з такою назвою ALIK Football Management в ЄС і цим завдали збитків оподаткуванню в Україні.

– От тому я й говорю, що жодних порушень немає. Зареєструвати за кордоном компанію має право будь-який громадянин України. Яке в цьому порушення? Для міжнародної футбольної практики також нормою є створення за кордоном представництв, філій, юридичних осіб агентств. Така практика здійснення трансферів є абсолютно нормальною, в більшості міжнародних трансферів ви знайдете її ознаки. Це, звісно, легально. Тепер щодо найголовнішого. В Естонії наша компанія зареєстрована ще в 2018 році. Чому саме зараз хтось підняв її й зробив предметом новин? Чи хтось перебував у сплячці, чи тільки навчився користуватися гуглом? Я не знаю, але виглядає це дуже підозріло.

– Отже, ви стверджуєте, що нічого не порушували? А як це сприйняла «Жирона» та сам Довбик?

– Та ніяк. Вони ні про які розслідування навіть і не чули.

– То як трактуєте цю інформацію?

– Тільки як наклеп, нічим не підкріплений і невідомо, навіщо розповсюджений. Усе зроблено за лекалами російської пропаганди: взятий факт, що є закордонна компанія нашого агентства, взяті сторонні новини для масовості (до чого речення про перевірки в іспанській федерації футболу, я скільки читав – зрозуміти не зміг), а потім намішане в пропорціях, щоб роздути сенсацію.

Мене взагалі здивував тон новини, в якій, нагадаю, нема прямої мови чи офіційних коментарів. Хто підозрює, що підозрює? Нема першоджерела, нема прямої цитати, нема документів. У «Жироні» ніхто нічого чути не чув, а тон стверджувальний, ніби це факт, хоч і без жодних доказів. Насправді єдине, що цікаво в цій ситуації, кому вигідно, щоб така «утка» залетіла саме зараз?

– І кому? Підозрюєте когось конкретного?

– Всім, хто щось робить, і робить успішно, заздрять. У мене теж є заздрісники та недоброзичливці. Проте не моя справа – досліджувати, хто запустив цю плітку, але наші юристи будуть займатися джерелом інформації, щоб моє чесне ім'я з багаторічною репутацією не було забруднене такими інсинуаціями.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
😼
Спорт юа ви коли щось десь копіюєте, то хоч перевіряйте
😼
Тут мабуть коментарі зайві..
Навіщо робити ці вкиди спорт юа?! Головне навіщо і для кого?
India Life
А почему не задан вопрос о том, почему этот г-oн не хочет платить и не заплатил ни копейки с этого трансфера в страну, где идёт война?
George1
Спорт юа бреше.