Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 15 квітня 2024, 15:36
2106
5

Агент Довбика – про скандал з ФФП: «Це нісенітниця, суцільний наклеп»

Олексій Люндовський прокоментував інформацію про можливе шахрайство

| Оновлено 15 квітня 2024, 15:36
2106
5
Агент Довбика – про скандал з ФФП: «Це нісенітниця, суцільний наклеп»
Артем Довбик та Олексій Люндовський

Олексій Люндовський, агент українського нападника каталонської «Жирони» Артема Довбика, прокоментував інформацію про можливе порушення фінансового фейр-плей.

– Це нісенітниця, суцільний наклеп, в якого немає жодних підстав. Жодного скандалу, жодних санкцій бути не може. Мої юристи зараз займаються цим питанням. Це замовний матеріал, наклеп, з яким будуть розбиратись мої юристи. Хто і з якою ціллю це запустив.

– Але, наскільки розумію, у вас дійсно є ось ця компанія в Естонії, про яку йдеться, що через неї начебто організували схему?

– Вона є, так. Кожен громадянин України може мати фірму за кордоном. В цьому новини нема. Ця фірма функціонує вже багато років, бо я працюю не тільки в Україні. Але це вже інше питання. Жодних порушень немає. Все було згідно з футбольним законодавством.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Ну от. Як і прогнозувалося - це звичайна якась заказуха від ворогів цього агента. Що він з ким там не поділив то вже його справа. А вам, спорт-юа, ганьба за те, що взялися вкинути чорнуху, не сумніваюся, що не просто так. Бо ви вплутуєте в це гравця національної збірної, який не має ніякого відношення до тих тьорок. Мало того, це може мати погані наслідки, бо потім клуби не захочуть купляти українських гравців, бо ви розповідаєте, які тут шахраї-агенти.
Ладно, би його вороги вкидали свою чорнуху кудись в анонімні телеграм канали. Але це опублікували ви - головний спортивний сайт.  Дуже ганебна ситуація.  Не перетворюйтесь за зливний бачок, куди скидають різне лайно всі, хто між собою ворогує.
Harun Bakircioğlu
Посмотрите в глаза этому честному человеку. Вы что не верите ему?
pol-55
Та так ще й чиї ті очі з носом,можна не дивуватись.