Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2024, 13:22
3863
0

Роман Григорчук прокоментував поразку від Зорі у матчі УПЛ

Головний тренер «моряків» назвав причини поразки від «Зорі»

| Оновлено 15 квітня 2024, 13:22
3863
0
Роман Григорчук прокоментував поразку від Зорі у матчі УПЛ
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Наставник одеського «Чорноморця» Роман Григорчук відповів на запитання журналістів після матчу із Зорею (0:1) у матчі 24-го туру УПЛ.

– У вас є претензії до Салюка у моменті з пропущеним голом чи претензії до команди загалом?

- Пропущений м'яч... Напевно, це наслідок того, що ми розпочали розслаблено матч. Ми на початку атак допускали втрати. Ми не могли розпочати атаки. Мені здавалося, що все йде дуже повільно. На початку другого тайму в мене були думки, що ми, можливо, не в найсвіжішому стані, але другий тайм показав – ми можемо рухатися більше. Значить, причина у чомусь іншому. Нам просто потрібно додати у такому компоненті, як початок атаки.

– Як оцінюєте дебют Альваренги у стартовому складі?

– Дивіться, ми програли, тому про когось говорити добре чи погане не дуже логічно. Я можу сказати, що ми дуже на нього розраховуємо. Він уже набрав гарну форму, я думаю, що він виходитиме на поле значно частіше. Сьогодні він показав, що він у хорошому стані, і ми можемо на нього розраховувати.

– Як вважаєте, що 29 очок, які має команда, вистачить для того, щоб уникнути перехідних матчів за збереження місця в УПЛ?

– Ні, я не думаю, що цього достатньо. Скільки ще потрібно набрати? Не можу вам сказати, думаю, що точно має бути більше тридцяти.

Ми розраховували точно на більшу кількість очок, ніж зараз у нас. Думаю 32 очки має вистачити, щоб уникнути цих матчів.

Ми чудово розуміємо, що шансів на потрапляння до топ-5 у нас немає. Ну, як немає, теоретично є, але ми практично підходимо до цього питання. Нам треба думати про інші речі. Ми маємо досягти стилю своєї гри. Коли в нас щось не виходить, цей стиль виглядає неповноцінним, зруйнованим. А ми хочемо, щоб це була цілісна картина. На жаль, цього поки що немає.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.