Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 квітня 2024, 16:23
692
0

КЛОПП: «У першому таймі нічого не виходило, а потім суперник забив»

Наставник «Ліверпуля» роздратований слабкою реалізацією моментів

| Оновлено 18 квітня 2024, 16:23
692
0
КЛОПП: «У першому таймі нічого не виходило, а потім суперник забив»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував домашню поразку від «Кристал Пелас» (0:1) у матчі АПЛ.

«У першому таймі статистика була не такою чудовою, як у другому. Думаю, очевидно, що перший тайм ми провели погано. Ми хотіли реакції і ми її побачили.

На поле вийшла не зовсім впевнена команда. Матч був справді складним, ми не були чудовими. «Кристал Пелас» мав надто багато моментів, коли ми бігли не в тому напрямку.

Якщо спостерігати за моїми командами, понад 20 років вони були дуже хороші у пресингу та контрпресингу, а іноді навіть чудові. У першому таймі нічого не виходило, а потім суперник забив.

У другому таймі ми спробували змінити розстановку та динаміку, яка виявилася нескладною для «Кристал Пелас». На другий день ви могли б стояти тут і спостерігати, як ті ж м'ячі потрапляють у ворота, і ми б говорили про перемогу з рахунком 4:1, але футбол так не працює.

У нас були кращі моменти, ніж той, що був у Кертіса Джонса. Був момент у Дарвіна. Він ударив по м'ячу щосили – якби він пробив трохи точніше, у воротаря не залишилося б шансів. Так само було і з Діогу Жотою. Момент Мохамеда Салаха – м'яч влучив у гравця «Пелас» на лінії. Це жахливо, що ми не забили.

У нас були й інші моменти, зараз ми говоримо лише про очевидні шанси. Ми відчуваємо себе дійсно паршиво, і нам потрібен час, щоб упоратися з цим. Це справді неприємно.

Ми програли у другому домашньому матчі поспіль, і ми не звикли до такого. Подивимося, якою буде наша реакція на це. Нам треба попрацювати над цим, і ми, звісно, це зробимо. Але зараз я не можу сказати, що це відправна точка для решти сезону. Наразі мені так не здається», – сказав Юрген Клопп.

АПЛ. 33-й тур. 14 квітня

Ліверпуль – Кристал Пелас – 0:1

Гол: Еберечі Езе, 14

Відео голу та огляд матчу

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.