Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
923
0

Ліверпуль – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Ліверпуль – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

14 квітня на «Енфілді» пройде матч 33-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Ставки на матч Ліверпуль – Крістал Пелас

Ліверпуль

Команда вже встигла виграти 1 трофей цього сезону. Але, звісно, червоні не хочуть відпускати Юргена Клоппа, взявши лише Кубок Ліги. Тим більше, що після того успіху була поразка Манчестер Юнайтед, яка коштувала вильоту з кубка Англії. У минулому турі з тими самими манкуніанцями одноосібний на той момент лідер АПЛ знову зіграв. Цього разу, поперемінно ведучи в рахунку, закінчили внічию - і тепер Арсенал наздогнав, а у Сіті всього на 1 очко менше. Ну, а в четвер було інше цікаве протистояння: англійці розпочали чвертьфінальний раунд Ліги Європи поєдинком проти Аталанти. Вдома з італійцями явно провалилися – інакше неможливо розцінити поразку 0:3.

Крістал Пелас

Клуб по ходу минулого сезону, на фоні спаду, що затягнувся, повертав на тренерський пост Ходжсона. І ветеран не підвів, миттєво навівши лад і не допустивши навіть серйозної загрози вильоту до Чемпіоншипа - набрали в результаті 45 очок і закінчили на одинадцятій позиції. Але він, особливо з урахуванням відходу Заа, було запропонувати чогось більшого, ніж досить похмурі результати. Та й здоров'я Роя почало все більше підводити. У результаті його наприкінці зими змінив Олівер Гласнер. Австрієць дебютував навіть із перемоги, але й суперником був лише Бернлі. Потім його підопічні чергували нічиї з борцями за виживання, Лутоном і Ноттінгем Форест і поразки Тоттенхему і Борнмуту. Минулого туру з Манчестер Сіті намагалися боротися, забили двічі – але поступилися не мінімально, 2:4.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону орли змогли звести до нічиїх обидва поєдинки проти гранда - 0:0 та 1:1. Та й у грудні вели в рахунку до вилучення Айю на 75-й хвилині, але у підсумку мерсисайдці на 90+ хвилині оформили вольову перемогу.

Прогноз

Букмекерські контори досі майже беззастережно вірять у червоних. Але вони не у формі, причому орли з ними непогано грали - ставимо на обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Санчо. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ Боруссія Д – ПСЖ
Футбол | 02 травня 2024, 01:47 1
Не Санчо. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ Боруссія Д – ПСЖ

Дортмундський клуб здолав французький колектив з рахунком 1:0 у першій півфінальній грі

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 0
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.