Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1499
0

Арсенал – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Арсенал – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

14 квітня на «Емірейтс» пройде матч 33-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Астон Вілла». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ставки на матч Арсенал – Астон Вілла

Арсенал

Команда проводить найважчий відрізок непростого сезону. Вона, насилу пройшовши Порту (обмінявшись перемогами 1:0 і вибивши драконів удома по серії пенальті), у вівторок розпочала чвертьфінальний раунд Ліги чемпіонів з Баварією. Вдома зі старими знайомими німцями закінчили видовищними 2:2. І вже у середу буде поїздка до підопічних Тухеля до Мюнхена. При цьому в АПЛ не та ситуація, щоб чимось жертвувати. Як і рік тому, підопічні Мікеля Артети претендують на титул. Тільки цього разу каноніри і навесні змогли на рівних, хай і за рахунок максимально нудного футболу, протистояти Манчестер Сіті - закінчили нульовою нічиєю. Натомість із більш простим Брайтоном перемогли розгромно, 3:0.

Астон Вілла

Клуб продовжує свій прогрес, що розпочався після запрошення вже після початку минулого сезону Унаї Емері. До речі, іспанець погодився прибути до Бірмінгема, очевидно, бажаючи взяти своєрідний реванш за невдачу саме з Арсеналом. Він одразу досяг підйому своїх нових підопічних на 7-е місце. Це ускладнило їм нинішній сезон, але це приємний клопіт: англійці дебютували в Лізі конференцій. І поставилися до неї серйозно, зумівши і кваліфікацію влітку пройти, і свою групу виграти, і Аякс в 1/8 вибити. У четвер зіграли і перший поєдинок чвертьфіналу з Ліллем. І виграли, щоправда, після пари своїх голів разок пропустивши. Вже наступного тижня грати поєдинок у відповідь. Це навантаження не заважало на піку в АПЛ навіть на друге місце забиратися. Щоправда, потім позиції губилися, і зараз віллани намагаються утриматись у квартеті лідерів. Хоча їм явно складно, і навесні статистика, за всієї щільності календаря, не вражає. Брентфорд теж умудрився відібрати очки, зігравши 3:3.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

В обох минулих сезонах каноніри мали стовідсоткову статистику із суперником із Бірмінгема. Але в грудні ранній гол Макгінна приніс довгоочікувану сатисфакцію для Емері.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу підопічних Артети. Але їм потрібно думати про вояж до Мюнхена, і це шанс для гостей. Ставимо на них при форі +2,0 голів (коефіцієнт – 1,61).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Шевченко відвідав відкриття Олімпійських ігор 2024 у Парижі
Футбол | 26 липня 2024, 22:57 7
ФОТО. Шевченко відвідав відкриття Олімпійських ігор 2024 у Парижі

26 липня у Парижі відбувається церемонія відкриття Олімпіади

Визначено команди, які зіграють у фіналі за вихід до УПЛ
Футбол | 26 липня 2024, 20:15 8
Визначено команди, які зіграють у фіналі за вихід до УПЛ

У вирішальному поєдинку змагатимуться Лівий берег і Минай

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.