Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 13 квітня 2024, 01:20
867
0

Лаціо – Салернітана. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 12 квітня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 13 квітня 2024, 01:20
867
0
Лаціо – Салернітана. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 квітня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 32-го туру Серії А, в якому «Лаціо» зустрінеться з «Салернітаною». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Лаціо

Команда навесні змінила наставника. Адже поки що він залишається віце-чемпіоном країни. Це було піком роботи Мауріціо Саррі у столиці - вище востаннє столичний клуб закінчив ще 2000-го року, взявши друге і поки що крайнє скудетто. Але в новому циклі все спочатку почало падати. Рятували тренера вдалі результати в інших турнірах, насамперед у Лізі чемпіонів. Там вийшло не просто вийти з групи, а й розпочати плей-оф із закономірної, за грою, перемоги над самою Баварією. Але після розгрому у поєдинку-відповіді, у Мюнхені, з Курцем попрощалися. Його змінив Тудор, і, за іронією, починав проти рідного Ювентуса. Вигравши в Серії А 1:0, через 3 доби біло-блакитні отримали пару голів без відповіді у першому півфіналі кубка. А потім було дербі з Ромою, і нова осічка, 0:1.

Салернітана

Клуб проводить третій рік поспіль у Серії А – вже більше, ніж у дебютний відрізок наприкінці минулого сторіччя. Але вже зрозуміло, що він стане останнім. Особливо контрастним виглядає спад морських коників у порівнянні з тим, як добре вони виглядали рік тому, за Паулу Соузи. Нового наставника, Колантуоно, явно запрошено з прицілом на роботу в Серії В, у наступному розіграші. А те, що там опиниться глухий аутсайдер Кальчо, вже не викликає жодних дискусій. Тим більше що і за Стефано продовжилися поразки, чого коштує 0:3 вже після паузи на ігри збірних, нехай і з мотивованою Болоньєю. А ось із Сассуоло вдома відігралися за другий тайм із 0:2, але це більш важлива втрата гостей.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону клуби обмінялися виїзними перемогами. У листопаді морські коники змогли здобути одну зі своїх рідкісних перемог саме зі столичним грандом.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що орли тут зобов'язані виграти, причому легко. Ставимо на них за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,94).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.