Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 12 квітня 2024, 23:18
2047
0

Світоліна розповіла, хто допоміг організувати матч Україна – Румунія у США

Фонд тенісистки взяв організацію на себе

| Оновлено 12 квітня 2024, 23:18
2047
0
Світоліна розповіла, хто допоміг організувати матч Україна – Румунія у США
Getty Images/Global Images Ukraine

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№18 WTA) розповіла, чи заважала їй готуватися до матчу проти збірної Румунії організація зустрічі, якою займався її фонд.

«Турбот побільшало, але в мене зараз потужна команда фонду, яка займається організаційними питаннями. Цих моментів дуже і дуже багато і, звичайно, як гравець, який продовжує виступати в Турі, я не можу цим займатися. Тож у мене є команда фонду, команда вдома, тенісна команда, і я довіряю повністю всім людям, які зі мною працюють, і для мене важливо, що вони залучені до процесів на всі сто відсотків.

Загалом, я знаю, що відбувається, ухвалюю якісь великі рішення, але це все. Усі ключові питання обговорюються на мітингах, команда реально працює у режимі 24/7. Нині це дуже велике навантаження, підготовка до важливої події. Для мене дуже важливо, що я можу повністю довіряти своїй команді. У нас зібралися справжні професіонали. Ганна – директор мого фонду, відповідає за всі питання щодо організації матчу. Вона, можна сказати, директор цієї події.

Михайло Філіма – має величезний досвід матчів Кубка Девіса та Кубка Біллі Джин Кінг. Він займався питаннями команди, спілкувався із дівчатами, хто зможе зіграти, хто не зможе тощо. У нас є Сергій Стаховський, який виступає у ролі радника фонду. Він також має величезний досвід гри за збірну, плюс він пройшов через багато організаційних моментів.

Також є додаткові люди, які долучені до того, щоб цей матч відбувся та пройшов якнайкраще. Без усіх цих людей неможливо було б усе це зробити. Тому команда дуже важлива.

Для нас це перший подібний досвід такого великого заходу, і сподіваюся, що в майбутньому ми лише покращуватимемося», – сказала Світоліна.

Еліна сподівається на підтримку вболівальників. Також до вболівальників звернулася Леся Цуренко.

«Коли ми здобули це право зіграти у кваліфікації, ми почали шукати місце проведення матчу. Очевидно, що через війну організувати цей матч в Україні неможливо. Ми об'єдналися з Bush Tennis Center, щоб знайти добрий майданчик. Після цього всі зірки зійшлися. Ми знайшли чудове місце у Florida. Ми дуже раді бути тут. Вже кілька днів ми проводимо тренування. Тому чекаємо на вболівальників, сподіваємося на підтримку», – сказала Світоліна.

Україна зіграє номінально домашній матч у Omni Amelia Island Resort. Матчі пройдуть 12-13 квітня.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Модрич встановив рекорд Реала в Лізі чемпіонів
Футбол | 01 травня 2024, 12:28 0
Модрич встановив рекорд Реала в Лізі чемпіонів

Хорват – найстарший гравець в історії «Реала» в Лізі чемпіонів

Сіннер знявся з Мастерса у Мадриді. Стала відома причина
Теніс | 01 травня 2024, 20:27 1
Сіннер знявся з Мастерса у Мадриді. Стала відома причина

Яннік не зіграє проти Фелікса Оже-Альяссіма в чвертьфіналі турніру АТР 1000

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.