Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2334
6

Бенфіка – Марсель. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 11 квітня о 22:00 за Києвом

Бенфіка – Марсель. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

11 квітня на «Ештадіу да Луш» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Бенфіка» зустрінеться з «Марселем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Бенфіка

Команда перед початком минулого сезону отримала чергового головного тренера, Рогера Шмідта. Той відразу показав, що ставку було зроблено правильно, вигравши нарешті з орлами Прімейру, та й у Лізі чемпіонів непогано проявивши себе у плей-оф. На контрасті з 2022/2023 червоно-білі здали позиції. Непросто захиститити титул на внутрішній арені - там зараз Спортінг виглядає трохи, але стабільнішим. Ну а на міжнародній арені все починалося важко, була загроза взагалі закінчити на останньому місці своєї групи в Лізі чемпіонів. У результаті таки за рахунок перемоги в крайньому турі в Зальцбурзі відібрали у Ред Булла третє місце. Це дозволило вирушити до Ліги Європи, де не без пригод, але, головне, португальці пройшли і Тулузу, і Рейнджерс (Глазго).

Марсель

Клуб намагається врятувати сезон. У минулому вдалося захистити здобуте раніше третє місце. Але все одно керівництво проекту вирішило заманити на тренерську посаду Марселіно. Іспанець зрештою протримався лише кілька місяців, його наступник, Гаттузо, трохи більше, але теж пішов на фоні розчарування. Тільки за Гассе вдалося переламати ситуацію. У тому числі й у Лізі Європи. Прийнявши команду після нічиєї в Гамбурзі з Шахтарем, новий наставник здобув вольову перемогу у поєдинку-відповідь із чемпіоном України. А потім провансальці відверто здивували, умудрившись розгромити Вільярреал 4:0. У підсумку 1:3 в Іспанії вже ні на що не могло вплинути, хіба що настрій амбітним уболівальникам Олімпіка трохи зіпсувало. Втім, головне, що французи вже у чвертьфіналі.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Французи виграли перший очний поєдинок, у 1990-му році, ще у форматі Кубка європейських чемпіонів. Але потім уже тричі перемагали орли.

Прогноз

Букмекерські контори лояльні у цьому поєдинку до португальців. Але гості приблизно на такому ж рівні, тому поки що обмежимося ставкою на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Цікавий матч.
 Трубін не напартач!
Фанькин кот
В этом матче хз за кого болеть. С одной стороны, наш Трубин в Бенфики. С другой - Марсель победил Шахту, а значит это сильный клуб. Поэтому, если Марсель пройдёт дальше, скажем, до финала, то это престиж для горняков. Ведь тогда они проиграли не абы кому, а финалисту. Или вообще победителю ЛЕ...
Поэтому, пусть в этой паре победит сильнейший! И так, и эдак, будет повод для радости.