Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 квітня 2024, 07:06
13395
370

Переграли, але не обіграли. Динамо в Києві поділило очки з ЛНЗ

Гола Ярмоленка для перемоги киянам виявилося замало

| Оновлено 09 квітня 2024, 07:06
13395
370
Переграли, але не обіграли. Динамо в Києві поділило очки з ЛНЗ
ФК Динамо Київ

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський після перемоги 3:0 над «Зорею» у відкладеному матчі 6-го туру УПЛ прибрав зі стартового складу підопічних Волошина і голкіпера Бущана. Їх замінили Ярмоленко і Нещерет. Обидві рокіровки від наставника киян зіграли, але абсолютно по-різному.

Досвідчений Ярмоленко на 15-й хвилині першого тайму став автором голу у ворота ЛНЗ. Він своєчасно відгукнувся на вертикальну передачу від Ваната і пустив м'яч точно в ціль через Кучеренка. 1:0.

Відносно швидкий гол динамівців був логічним і закономірним. Гру вони розпочали активніше і веселіше, помітно домінували і перегравали гостей із Черкас. Утім, такої вже великої кількості гольових ситуацій у них не було, тож і одне взяття воріт суперників стало для них гарною нагородою.

Але гол зіграв із гравцями «Динамо» злий жарт. Домігшись переваги, вони дещо зменшили оберти, що дало можливість гравцям ЛНЗ небезпечно контратакувати спочатку, а потім і диктувати свої умови в окремі моменти зустрічі.

Можливо, до перерви в грі нічого цікавого більше й не сталося б, але на 40-й хвилині про себе нагадав Нещерет. Він не зафіксував м'яч після подачі Рибалки з кутового, а Саліху біля дальньої стійки йому й усьому «Динамо» цього не пробачив. 1:1.

Друга половина гри почалася під диктовку гравців «Динамо», але вони не поспішали форсувати події. Як виявилося, дуже навіть даремно. Гості з Черкас під дудку господарів не танцювали, а твердо, спокійно і впевнено дотримувалися своєї гри. Вони діяли просто: надійно в обороні, де виділявся Ковальов, а також мобільно і різко в атаці, на яку працювали всі в ЛНЗ, щойно для цього з'являлися можливості.

Динамівцям, щоб домогтися перелому в грі, не вистачало креативу, а, часом, потужності і, звичайно ж, везіння. На їхню біду, хорошу гру у воротах гостей показав Кучеренко. Він був надійний і вселяв упевненість у партнерів. На розчарування шанувальників «Динамо», у їхніх улюбленців не спрацювали заміни, до яких вдався Шовковський.

Не допомогли киянам і шість хвилин, які арбітр додав до основного часу матчу. Більшу частину не тільки компенсованого часу, а й усього фінального відрізка другого тайму гравці «Динамо» провели в атаці, але безуспішно.

1:1 – результат матчу вийшов на руку ЛНЗ і командам-суперницям «Динамо» по верхній частині турнірної таблиці УПЛ.

Українська Прем’єр-ліга, 23-й тур

«Динамо» – ЛНЗ – 1:1

Ярмоленко, 15 – Саліху, 40

Вівчаренко, 26, Дячук, 50, Дубінчак, 84 – Бойко, 23, Рибалка, 32, Стасюк, 51, Яшарі, 57, Норенков, 68, Тілль, 86, Кучеренко, 90+6

«Динамо»: Нещерет – Вівчаренко (Дубінчак, 78), Попов, Дячук, Тимчик, Бражко (Пономаренко, 84), Шапаренко, Андрієвський (Буяльський, 78), Кабаєв, Ярмоленко (Волошин, 63), Ванат.

ЛНЗ: Кучеренко – Муравський, Ковальов (Тілль, 78), Саліху, Стасюк (Насонов, 69), Норенков, Рибалка (Пасіч, 58), Бойко, Яшарі, Наумець (Ейнел, 58), Молло (Хобленко, 46).

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).

Стадіон: «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ).

ДИНАМО – ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Динамо»: Волошин – 5,5, Дубінчак – б/о, Буяльський – б/о, Пономаренко – б/о.

Заміни ЛНЗ: Хобленко – 6,0, Пасіч – 5,5, Ейнел – 6,0, Насонов – 6,0, Тілль – б/о.

Події матчу

40’
ГОЛ ! М'яч забив Хайдін Саліху (ЛНЗ Черкаси).
15’
ГОЛ ! М'яч забив Андрій Ярмоленко (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(94)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 370
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D1927K
Сумую за тим часом, коли тут було більше кротів, які тролили по фактам і красиво, а зараз залишились тільки копіпастери, які одну й ту ж помилку в слові копіпастять 10 разів, навіть зі своїм тупим інтелектом не здатні перечитати шо вони пишуть.
Таке враження, що всі, в кого інтелект більше 60 iq перестали вболівати за фк "Щур"
D1927K
Найтупіший метод тролінгу, це тролінг копіпастою.
Ви таким методом тільки себе принижуєте, але продовжуйте й далі, щуренята тупорилі 
Stanislav Matusevych
Яскраве підтвердження рівня як наших тренерів в цілому, так і "динамівських сердець" зокрема. Чемпіонат виходить на фінішну пряму, кожне очко на вагу золота - і Шовковський навіщось робить ротацію голкіперів, саджаючи гравця збірної на лаву. Чисто тренерська втрата двох очок, адже ЛНЗ більше за матч нічого не створив, крім подарунку від Нещерета. За подібні речі я б виганяв тренерів одразу, з такими штрафами, щоб на вокзалі мешкали, поки хоч чомусь не навчаться.
AK.228
І купіть картуза Нещерету, ну що він так між вух пропускає
Михайло
Знову Ренат все купив, але винен лебединський насіннєвий завод
PUMA
Ладно,я так понял кина не будет.
Ukr
До речі, підкажіть, динамо ще лідер за втраченими?
Артур Отаманчук
кроты вы там на окружной все вместе или по трассе рассосались?
D1927K
Незалежно від результату будь-якого матчу ху.сосінг щурів відбувається на найвищому рівні, браво.
Chort
ЕХ КАКОЙ ПОЗОР . ДИНАМО ПОТЕРЯЛО ОЧКИ, ВРОДЕ БЫ ДЛЯ НАС ВЫИГРАШНАЯ СИТУАЦИЯ, А НЕТ ВСЕ РАВНО ОБОССАЛИ НАС. ГОВОРИЛ ЖЕ КУРАТОРУ ЧТО НА  CTRL+C CTRL+V ДАЛЕКО НЕ УЕДЕШЬ. А ОН НЕ ПОСЛУШАЛ. И ЧТО ПО ИТОГУ ? 
FunnyCat_____
ботва донецкая, даю 20 гривен если до 500 комменты добьете 
Chort
БУЛЬБА СУМКИН ДАВАЙ ВЫХОДИ НАМ ТЕБЯ НЕ ХВАТАЕТ. БЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ОПЯТЬ СПРЯТАЛСЯ ОЧКОШНИК
Натовский Легионер
Я болею за Фк Кристалл Херсон, но его уже нет, а так за весь украинский футбол.
Chort
ОТСОСИТИ ДАВАЙ НЕМНОЖКО ОСТАЛОСЬ. ПРЕМИЯ УЖЕ РЯДОМ 
Boodya
Дмитра не бачу, він відпустку взяв чи вихідний?
FunnyCat_____
вы же понимаете что OtsoCity. повторяет одно и тоже потому что перевод других предложений может выдать нам " останівку" "папіредніков" и прочее 
sahka1981
Віддали по суті виграний матч. Повне домінування в першому таймі, забий Бражко свій 100% момент і 2-0, а так на сцену вийшов Нещерет і практично закинув легкий м'яч в свої ворота. Другий тайм вже не так з моментами було у ДК. Прикра втрата очок, з такою помилкою від воротаря. Хоча, га мою думку, просто повернулися за очікувану боротьбу за 2-3 місце. Хоча ще раз результат не по грі, але таке буває, от для чого було Нещерета Шовковському ставити  кому як не йому знати, що пересмикування влротарів до добра не доводить, ну і Буяльський після травми гру не посилив як і Волошин.
Умник
Приятно насчет лнз.
Не приятно то что  у Динамо отобрали очки.
Матч не видел, работа прежде всего.
Bulba_sumkin
Несмотря на теплую погоду по всей Украине, в Киеве -4))) 
Viktor Shvachko
Хто там переграв? Які-які - кияни ніякі.