Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 квітня 2024, 23:20
275
0

Ярослав ВИШНЯК: «Гра вийшла бойовою та нервовою»

Головний тренер «Колоса» підбив підсумки матчу 23-го туру УПЛ

| Оновлено 08 квітня 2024, 23:20
275
0
Ярослав ВИШНЯК: «Гра вийшла бойовою та нервовою»
ФК Колос. Ярослав Вишняк

Наставник «Колоса» Ярослав Вишняк дав оцінку гравцям своєї команди за гру з харківським «Металістом 1925». Нагадаємо, матч завершився результативною нічиєю.

– Вийшла бойова гра. Враховуючи турнірне становище та серії без перемог в обох команд, десь вона вийшла трішки нервовою в якихось моментах. Обидві команди по черзі володіли перевагою та створювали моменти. Але якщо підсумувати, мабуть все-таки нічия – закономірний результат, на мій погляд.

– Ваша команда сьогодні вийшла з двома високими нападниками. Це розрахунок на флангові подачі? Зрештою, так і забили, але чи задоволені тим, як втілили план?

– Думаю, по цій грі було чітко видно, що хотіли футболісти «Колоса», і що хотіли футболісти «Металіста 1925». Це було сплановано, що ми вийшли грати в 3 центральні захисники, враховуючи те, що є 2 нападника у гравців суперника. Ми розуміли, що в них будуть складності з тим, хто буде перебирати наших латералів. І знову ж таки, є певні в них, на мій погляд, нюанси, коли доставляєш м'яч після кросів у штрафну, тому ми намагалися цим користуватися. Але, в свою чергу, суперник створював моменти за рахунок своїх сильних сторін – це насичена середина, 2 нападники, плюс гра в коротку передачу.

Було видно, що ніби таке перетягування каната. Я ж кажу, що дві команди грали, в принципі, за рахунок своїх сильних сторін, забили по 1 м'ячу.

– Автор голу Ранжел отримав жовту і міг отримати ще другу. Що ви скажете про це?

– Як тренер, я можу зрозуміти його емоції, тому що те, як він працює, як ставиться. Оскільки у нього затягнулася ця низка травм, то, звичайно, я розумію його емоції в плані того, що він забив м'яч і вже, мабуть, себе не контролював. Але, звичайно, за такими речами треба слідкувати й прибирати, щоб їх не було, не отримувати такі необов’язкові картки.

– У своїх останніх поєдинках «Колос» зіштовхнувся з проблемою швидкого пропуску 1-го голу. Як працювали над цією проблемою?

– Як працювали… Погано працювали, тому що знов пропустили швидкий гол, але вже після перерви. Я не можу сказати, що гравці не налаштовуються. Навпаки, на цьому акцентуємо, але, можливо, десь занадто акцентуємо, тому що коли ти виходиш і тремтиш: «В перші хвилини не пропустити!» – це ж не означає, що потім треба кидати грати.

Перші хвилини – вони завжди важливі, але… Не знаю, так складаються ігри, так складаються ці моменти. Я не вважаю, що це якась недооцінка чи розконцентрованість. Просто і виконання є у суперників, і десь, можливо, так складається поки що.

– Чи можете сказати, що команда, вийшовши на 2-й тайм, трошки розслабилася й завчасно раділа перемозі?

– Ні, ми застерігали наших гравців від цього, тому що 1-й тайм складався непросто. Була рівна гра. Як можна не налаштовуватися? У нас не було тотальної переваги, не було 2-3 забитих м’ячі, після яких можна було б розслабитися. Ця ситуація взагалі не виглядала так, що можна розслаблятися. Але знову швидкий м'яч, який вплинув на гру, і, на жаль, поки що це нам дуже сильно заважає.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 27
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:15 0
Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів

Євген Чеберко разом із Коламбус Крю пробився у фінал Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.