Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 квітня 2024, 16:49
1322
0

Принаймні не програли. Колос і Металіст 1925 продовжили безвиграшні серії

Ковалівський клуб не зміг здобути перемогу у своєму 130-му матчі в УПЛ

| Оновлено 08 квітня 2024, 16:49
1322
0
Принаймні не програли. Колос і Металіст 1925 продовжили безвиграшні серії
УПЛ

У неділю, 7 квітня, ковалівський «Колос» і харківський «Металіст 1925» зустрілися в матчі 23-го туру Української Прем'єр-ліги.

Перед особистою зустріччю обидві команди демонстрували незадовільні результати. «Колос» мав в пасиві серію з чотирьох поразок поспіль. У цих поєдинках команда пропустила непристойно багато як для себе – сім голів. За всю першу частину чемпіонату суперники вразили ворота ковалівців лише десять разів.

«Металіст 1925» у п'яти матчах після рестарту УПЛ набрав тільки одне очко, зігравши внічию з ЛНЗ. Інші матчі проти «Динамо», «Минаю», «Руху» та «Зорі» неодмінно закінчувалися поразкою харків'ян. За урахуванням ігор першої частини сезону безвиграшна серія харківської команди складала вже десять матчів. Внаслідок цього команда перебуває в зоні вильоту.

ФК Колос

Перед початком матчу в Ковалівці футболісти «Колоса» віддали шану місту-герою Харкову, яке останніми днями по кілька разів на добу обстрілюють військовослужбовці російської терористичної армії.

Зі старту поєдинку перевагою заволодів «Металіст 1925». Підопічні Віктора Скрипника вже на 3-й хвилині створили небезпечний момент: Борячук віддав пас на хід Сидорову, нападник увійшов до штрафного майданчика та пробив у дальній кут, Фесюн у падінні дотягнувся до м'яча. Через дев’ять хвилин гості мали ще одну гольову нагоду. Борячук на лівому фланзі відпасував на Капінуса, той увійшов до штрафного майданчика та віддав передачу на Юсова, який завдав удару вище воріт.

Минуло 15 хвилин першого тайму, і перевага гостей розтанула. «Колос» взяв м’яч під контроль, події перемістилися на половину поля «Металіста 1925». На 22-й хвилині Цуріков навісив з лівого флангу, Рангел завдав удару головою з відстані близько 10 метрів, м'яч полетів у центр воріт, Мозіль без проблем забрав його до рук. Друга спроба легіонера стала результативною. На 23-й хвилині Оріховський навісив з лівого флангу, Рангел пробив головою, цього разу м'яч полетів у кут воріт, Мозіль не зміг до нього дотягнутися. До завершення першої половини поєдинку команди діяли у доволі повільному темпі, футболісти лише інколи прискорювалися. Тож небезпечних моментів більше не було.

ФК Колос

Другий тайм харків’яни розпочали з голу. Гості розіграли кутовий. Двома передачами вони перемістили м'яч з флангу у центр, звідки Борячук, якого ніхто не опікав, завдав потужного удару. До воріт було приблизно 20-22 метри, м’яч влетів під поперечину, майже в «дев’ятку». Такий початок тайму наштовхнув на думку, що він буде сповнений атаками та небезпечними моментами. Але не так сталося, як гадалося. Ситуація на полі була майже аналогічною тій, що спостерігалася у першому таймі. Команди по черзі володіли ініціативою, але гольових моментів створювали мало.

На 56-й хвилині «Металіст 1925» ледь не вийшов уперед в рахунку. Під час розіграшу кутового Імереков виграв верхову боротьбу та завдав удару головою – м’яч влучив у поперечину воріт. Через 10 хвилин Рангел прийняв м'яч у центрі штрафного майданчика, віддав пас на Цурікова, який намагався поцілити в дальній кут воріт, але Мозіль здійснив сейв. Власне, на цьому перелік небезпечних моментів вичерпано.

ФК Металіст 1925

Обидві команди продовжили свої безвиграшні серії. «Колос» хоча б перервав серію поразок, а от «Металіст 1925» оновив клубний антирекорд – 11 матчів поспіль без перемог. Призначення Віктора Скрипника головним тренером і прихід в команду Юрченка та Гармаша поки що не покращили ані якість гри, ані турнірне становище «Металіста 1925». З кожним туром часу на виправлення ситуації стає менше.

Українська Прем'єр-ліга. 23 тур.

«Колос» – «Металіст 1925» – 1:1

Голи: Рангел (23) – Борячук (47).

Попередження: Обінайя (89) – Рангел (24), Оріховський (74), Чорноморець (75).

«Колос»: Фесюн – Чорноморець, Бондаренко, Бурда, Лучкевич – Цуріков, Оріховський (Велетень, 82), Богданов (Мілько, 71), Топалов (Демченко, 82) – Рангел (Ільїн, 71), Паулаускас (Безбородько, 68).

«Металіст 1925»: Мозіль – Жичиков (Гармаш, 85), Імереков, Фарина, Капінус – Габелок, Юрченко (Обінайя, 85), Дмитренко, Борячук (Безуглий, 73) – Юсов, Сидоров.

Арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород).

Стадіон: «Колос» (село Ковалівка Київської області).

Наші оцінки:

Заміни «Колос»: Безбородько - 5.5, Ільїн - 5.5, Мілько - 5.5, Велетень, Демченко - обидва б/о.

Заміни «Металіст 1925»: Безуглий - 5.5, Обінайя, Гармаш - обидва б/о.

КОЛОС – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Боруссія Д – ПСЖ – 1:0. Фуллкруг приніс перемогу. Відео гола та огляд
Футбол | 02 травня 2024, 00:50 0
Боруссія Д – ПСЖ – 1:0. Фуллкруг приніс перемогу. Відео гола та огляд

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Відомий італійський клуб повернувся в Серію А
Футбол | 01 травня 2024, 21:43 3
Відомий італійський клуб повернувся в Серію А

«Парма» достроково оформила підвищення у класі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.