Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 квітня 2024, 15:59
1093
1

Колос – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Хто з весняних невдах знову продемонструє поганий результат?

| Оновлено 07 квітня 2024, 15:59
1093
1
Колос – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 7 квітня, відбудеться поєдинок 23 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть ковалівський «Колос» та харківський «Металіст 1925». Гра пройде в Ковалівці на полі стадіону «Колос», початок – о 15:30.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Колос

Навесні з туру в тур в анонсах, які доводилося писати і в яких одним з учасників матчу був ковалівський «Колос», постійно робився акцент на тому, що в ковалівців найкращий захист в чемпіонаті. І справді, після першої частини команда пропустила тільки 10 голів, що було відмінним результатом. Проте тури потроху змінювали один одний, і словосполучення «найкращий захист» спершу плавно перейшло в «поки що найкращий захист», «незважаючи на все, найкращий захист». А перед звітним матчем про ковалівську захисну ланку вже треба писати «одна з двох найкращих».

Такі метаморфози відбулися через те, що тільки в стартовому поєдинку навесні ковалівці виграли і не пропустили (2:0 з «Вересом»), а далі розпочалася серія з чотирьох поразок поспіль. І нехай в суперниках були міцний «Рух» та претенденти на чемпіонство «Шахтар», «Кривбас» та «Дніпро-1», але факт того, що ковалівський захист почав багато пропускати, а ковалівська атака звично просідає, ніхто не відмінив.

Атаку ж «Колоса» в міжнародну паузу посилив литовець Паулаускас. І нехай в матчі 22 туру він не вийшов в основі, проте команда вже звично робила навіси на іншого центрфорварда-легіонера – Рангела, сильно це не допомогло.

Погані результати тренер ковалівців Ярослав Вишняк, якого чутки постійно відправляють у відставку, пояснив кадровими проблемами – мовляв, нема всіх гравців, яких награвали на зборах, зокрема, Тотовицького.

Металіст 1925

«Колос» погано грає навесні, але в порівнянні з «Металістом 1925» ковалівці, які все ж набрали три очки, виглядають краще. Справа в тому, що в п'яти матчах після рестарту УПЛ «Металіст 1925» набрав тільки одне очко, зігравши внічию з ЛНЗ. Інші матчі проти «Динамо», «Миная», «Руху» та «Зорі» неодмінно закінчувалися поразкою харків'ян, внаслідок чого команда перебуває в зоні вильоту на передостанньому місці.

І ситуацію поки не може виправити навіть тренерський штаб на чолі з Віктором Скрипником, в довірі до якого часто зізнавалося керівництво клубу. Проте час йде, а покращити ситуацію в клубі не можуть навіть наддосвідчені фахівці, незважаючи на те, що головні «забаганки» Скрипника – Гармаш і Юрченко – були оперативно підписані.

Подивимося, чи справді вистачить терпіння керівництву, якщо не вдасться перемогти навіть не надто мотивований «Колос». Але є відчуття, що Віктор Скрипник свій ліміт довіри ще далеко не вичерпав.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 7 матчів: +3=3-1, різниця м'ячів 5-2 на користь «Колоса».

Прогноз на протистояння

Спрогнозуємо веселий бойовий матч, в якому перемогу здобудуть гості – просто тому, що «Колосу» особливо нічого не треба в турнірному плані, а харків'янам вкрай важливі очки для мінімізації проблем із збереженням прописки.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Фесюн - Лучкевич, Бурда, Бондаренко, Цуріков - Богданов, Демченко - Ільїн, Оріховський, Топалов - Паулаускас.

«Металіст 1925»: Проценко – Фарина, Червак, Імереков, Капінус – Юрченко – Габелок, Моура – Гармаш – Сидоров, Юсов.

7 квітня, неділя

«Колос» – «Металіст 1925»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 15:30
Трансляція на платформі УПЛ ТБ
Арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород)
КОЛОС – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:3
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорек
Юрченко опорник???😂