Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1157
2

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок 32-го туру АПЛ відбудеться 7 квітня о 17:30 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

7 квітня на стадіоні Олд Траффорд у Манчестері відбудеться матч 32-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Манчестер Юнайтед зустрінеться з Ліверпулем. Поєдинок розпочнеться о 17:30 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда Манчестер Юнайтед сподівається знову здобути перемогу над Ліверпулем. Руйнування мрії старого суперника про квадрупл стало приємним моментом. Манкуніанці вийшли до півфіналу Кубка Англії, зберігаючи надії таки взяти хоч один трофей. Це важливий результат для клуба та коуча Еріка тен Хага.

Головний тренер розуміє, що в нього запитають про невдалі результати, про 0:3 у Кубку ліги та про 4-те місце у групі Ліги чемпіонів. А також про падіння в АПЛ, коли з третьої позиції МЮ вилетів за межі квартету лідерів. І зараз команда постійно втрачає очки – чого варта розв'язка із Челсі, коли переможні 3:2 за декілька доданих хвилин перетворилася на 3:4.

Ліверпуль

Клуб Ліверпуль хоче красиво закінчити чарівний відрізок історії, який подарував йому Юрген Клопп. Німецький тренер у 2015 році очолив команду з історією та амбіціями, але вона скочувалася до середняків. І взяв із нею і Лігу чемпіонів, і, нарешті, перше місце в АПЛ. Вже зрозуміло, що німець йде після досить успішного сезону (варто пам'ятати, що рік тому було п'яте місце), з щонайменше одним трофеєм – Кубком ліги.

І клуб зберігає надії на нехай не квадрупл, але на малий требл. Наступного тижня пройде чвертьфінал Ліги Європи із цікавим суперником – Аталантою. Але, безумовно, у пріоритеті залишиться АПЛ, де триває звична гонка з Ман Сіті, остання для Клоппа, та з Арсеналом. Поки що вдається тримати їх за спиною. Ліверпуль насилу обіграв Шеффілд Юнайтед у попередньому турі, 3:1.

Статистика особистих зустрічей

Цього сезону обидва поєдинки мали в основний час нічийний рахунок – до перемоги МЮ 4:3 (д.в.) у Кубку Англії була нульова нічия на Енфілді у Прем'єр-лізі.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на реванш мерсисайдців за невдачу в кубку. Погодимося з цим – Юрген має наостанок обіграти старого ворога свого клубу в його лігві (коефіцієнт – 1,63).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 5
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

У Дніпрі-1 розповіли, чому результати команди пішли на спад
Футбол | 02 травня 2024, 15:23 0
У Дніпрі-1 розповіли, чому результати команди пішли на спад

В'ячеслав Фрідман назвав одразу ряд причин

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.