Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
564
0

Шеффілд Юнайтед – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок 32-го туру АПЛ відбудеться 7 квітня о 19:30 за Києвом

Шеффілд Юнайтед – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

7 квітня на стадіоні Бремелл Лейн у Шеффілді пройде матч 32-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Шеффілд Юнайтед зустрінеться з Челсі. Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Шеффілд Юнайтед

Команда Шеффілд Юнайтед конкурувала з Бернлі минулого сезону, у Чемпіоншипі, у результаті впевнено вигравши другий дивізіон. Вийшло, що новачки стали сусідами і на вищому рівні, на жаль, на дні турнірної таблиці. Усі спроби якось змінити хід розіграшу, аж до зміни на тренерській посаді Пола Хеккінгботтома на Кріса Уайлдера, не допомогли.

Кріс успішно працював коучем команди раніше, але зараз за нього команді не вдалося помітно додати. Шеффілд переміг Лутон, зіпсувавши тому розклади у боротьбі за виживання. Ведучи у матчі з Борнмутом 2:0, на доданих хвилинах Шеффілд дозволив супернику зрівняти рахунок. У грі з Ліверпулем Шеффілд відіграв перший пропущений м'яч, допоміг автогол. Але наприкінці лідер АПЛ очікувано довів матч до впевненої перемоги.

Челсі

Челсі не зумів врятувати сезон за рахунок тріумфу в Кубку ліги. У непоганому фінальному поєдинку єдиний гол Ван Дейка приніс трофей Ліверпулю. Буде ще шанс повернутися на Вемблі, адже сині дісталися півфіналу Кубка Англії. У синіх у Прем'єр-лізі величезні проблеми, і чимало критики вислуховують усі – від останнього резервіста і до Маурісіо Почеттіно.

Маючи невеликі шанси увійти до зони єврокубків, лондонський гранд з урахуванням свого статусу зобов'язаний чіплятися за кожен матч та прагнути перемоги у кожному поєдинку. З Манчестер Юнайтед вийшло: сині швидко повели у 2 м'ячі, натомість дозволили супернику вийти вперед, але на 90+10 хвилині Коул Палмер забив з пенальті, а потім з гри, довівши рахунок до 4:3.

Статистика особистих зустрічей

2020 року клинки зуміли виграти у столичного топ-клубу. Але потім усі 4 поєдинки, у тому числі й у грудні, виграли сині.

Прогноз

Букмекерські контори закономірно чекають на перемогу пенсіонерів. Але не віриться, що команди хоча б тут обійдуться без пригод, тому беремо тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фінал Кубка України зможе відвідати більше уболівальників
Футбол | 30 квітня 2024, 13:33 0
Фінал Кубка України зможе відвідати більше уболівальників

У Рівному побували дві комісії УАФ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 8
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.