Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 07 квітня 2024, 00:35
5914
7

Георгій СУДАКОВ: «У мене є можливість перейти в іншу команду»

Хавбек «Шахтаря» – про своє майбутнє

| Оновлено 07 квітня 2024, 00:35
5914
7
Георгій СУДАКОВ: «У мене є можливість перейти в іншу команду»
ФК Шахтар. Георгій Судаков

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков прокоментував свій виступ у матчі півфіналу Кубка України проти «Чорноморця» (перемога 4:1):

«Для моєї ситуації дуже важливі голи, асисти. Хочеться дивитися в майбутнє, що в мене є можливість перейти в іншу команду. Однак зараз усі дивляться і говорять тільки про тих футболістів, які забивають голи і віддають результативні передачі. Я наводив приклад того ж Беллінгема.

У матчі з «Чорноморцем» мені вдалося забити 2 голи, віддати гольову, і я неймовірно задоволений цим і хочу тільки покращувати свої результати, щоб у кожному матчі в мене були якісь гольові дії.

Я граю кожну гру по 90 хвилин. Напевно, я зараз у своїй фізично максимальній формі. Немає на що скаржитися. Мабуть, і вік ще впливає, і підготовка теж. Я готовий до кожної гри. Звісно, іноді втома, але зараз навіть часу немає про це думати. Я знаю, що в мене багато попереду, я дивлюся в майбутнє, і кожну увагу, концентрацію приділяю наступній грі. Після кожної гри є втома. Утім, ми зараз граємо через 3-5 днів. Я вже звик до такого графіку.

У поєдинку з «Чорноморцем» у мене був рекорд High Speed. Це коли пробігаєш дистанцію на швидкості понад 21 км/год. У мене було понад 700 метрів. Це для мене високий показник, але я розумію чому. Ми грали всю гру один в один і постійно потрібно було відкриватися, бігати. Не можна грати як ми грали проти «Миная», постійно в більш статичному положенні, коли суперник закривається. Це ще й від гри самої залежить».

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Так заголовок не вірний.
Судаков каже: " що йому хочеться дивиться в майбутнє, (і вірити) що в нього є можливість перейти в іншу команду"
А в заголовку це написано як ствердження. А у футболіста у вью як надія та сподівання.
Перець
Тільки тебе ніхто не відпустить на превеликий жаль , а може 70 млн.вирішать цю ситуацію 
Southeast*
В Динамо!
В Хьюстон.
Там тепло.
Фанькин кот
Жора прогрессирует, и это хорошо. Если отлично покажет себя на Олимпиаде и Евро, а также в группе Лиги Чемпионов, то гранды его выкупят за не меньшую сумму, чем Мудрика. А может и большую.
Ведь Шахтёр - это знак качества!👍