Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1120
1

Брайтон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 квітня о 19:30 за Києвом.

Брайтон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

6 квітня на «Амексі» пройде матч 32-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон енд Хоув Альбіон» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Брайтон енд Хоув Альбіон

Команда явно не проти загалом повторити результат минулого сезону. Тоді, вимушено зробивши ставку на Де Дзербі як на наступника зманеного Челсі Грема Поттера, боси чайок вгадали несподівано точно. Роберто з ходу, з новими підопічними і в незнайомій країні та незвичних реаліях чемпіонату встановив рекорд клубу, піднявши його на 6-е місце. Це дозволило дебютувати на міжнародній арені. Щоправда, вигравши у Лізі Європи групу, англійці провалилися в Італії, поступившись Ромі 0:4. Тож мінімальна перемога вдома нічого не змінила докорінно - вилетіли вже в 1/8. Тепер можна всю увагу зосередити на АПЛ, адже з кубка теж у цей час вилетіли, поступившись Лестеру. У чемпіонаті, щоправда, стабільності не вистачало – але й суперники такі самі. Навіть після не дуже вдалих поєдинків із Ліверпулем та Брентфордом, вдається залишатися з шансами на фініш у зоні єврокубків.

Арсенал

Клуб за Мікеля Артети залишав суперечливі оцінки. Але минулий сезон став безумовно проривним, адже після того, як ніяк не вдавалося фінішувати в квартеті лідерів, каноніри застрибнули на друге місце, причому до середини весни довго йшли першими. Наразі червоно-білі досить успішно доводять, що не застрибнули разово до групи лідерів, але влаштувалися серед найкращих. Це при додатковому навантаженні у вигляді повернення до Ліги чемпіонів. Там англійці виграли групу і пройшли, хай і по пенальті, досвідчений Порту. До речі, попереду найскладніша дуель із Баварією. Але не можна заради підготовки протистояння із німцями жертвувати внутрішніми поєдинками. Провівши паузу на ігри збірних у парі лідерів, разом із Ліверпулем, Едегор та компанія зіграли з Манчестер Сіті – і видали нудну, закономірно нульову нічию. А ось із Лутоном впоралися досить спокійно та комфортно.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Тричі у 5 крайніх очних поєдинках вигравали чайки. Щоправда, цього сезону каноніри у грудні оформили впевнені 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори скептичні щодо хлопців Де Дзербі. Погодимося: гості у формі та мотивовані, тож ставимо на гостей із Лондона (коефіцієнт – 1,61).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Максимов розповів, чи насправді він збирається залишити Дніпро-1
Футбол | 02 травня 2024, 14:38 0
Максимов розповів, чи насправді він збирається залишити Дніпро-1

Головний тренер дніпрян дійсно може піти у відставку

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
easterly
З дитинства за Брайтон