Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
|
1888
0

Дворазовому олімпійському чемпіону з росії «закрили» шлях на Ігри в Парижі

Борець Абдулрашид Садулаєв неодноразово висловлював підтримку війни рф в Україні

Дворазовому олімпійському чемпіону з росії «закрили» шлях на Ігри в Парижі
Getty Images/Global Images Ukraine. Абдулрашид Садулаєв

Дворазовому олімпійському чемпіону Ріо-2016 та Токіо-2020 російському борцю вільного стилю Абдулрашиду Садулаєву, який неодноразово брав участь у заходах на підтримку війни рф проти України, відмовили в допуску на турнір у Баку, що є ліцензійним на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Про це Міжнародний олімпійський комітет (МОК) повідомив Федерацію спортивної боротьби росії за кілька днів до старту змагань у столиці Азербайджану.

«Міжнародний олімпійський комітет після чергової псевдоперевірки оприлюднив нові списки недопущених спортсменів до міжнародних стартів. На жаль, у них опинився дворазовий переможець Олімпійських ігор, капітан нашої команди Абдулрашид Садулаєв. На жаль, навіть якщо Садулаєв приїде до Баку, його не допустять до змагань, оскільки він має заборону від МОК.

Тим не менш, зараз перед усіма російськими борцями стоїть зрозуміле завдання — добрати путівки на Олімпійські ігри за спортивним принципом. А потім ми вже зважимо всі «за» та «проти», і будемо приймати рішення, чи варто їхати до Парижу», – наводить слова президента Федерації спортивної боротьби росії Міхаїла Маміашвілі офіційний сайт організації.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.