Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 02 квітня 2024, 11:50
1517
0

Чісора розповів, що є ключем до перемоги Ф'юрі над Усиком

Дерек упевнений, що Тайсона повинен тренувати батько

| Оновлено 02 квітня 2024, 11:50
1517
0
Чісора розповів, що є ключем до перемоги Ф'юрі над Усиком
Getty Images/Global Images Ukraine. Томмі Ф'юрі, Тайсон Ф'юрі та Джон Ф'юрі

Ветеран хевівейту Дерек Чісора (34-13, 23 KO) хоче, щоб Джон Ф'юрі, батько чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO), тренував його для поєдинку з чемпіоном IBF/WBA/WBO Олександром Усиком (21-0, 14 KO), який відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

58-річний Джон Ф'юрі і Тайсон нещодавно тренувалися на лапах, а тренера Шугара Хілла Стюарда не було видно, що змусило декого замислитися над тим, чи не попрощався Ф'юрі з ним.

«Тайсон виглядає добре. Я бачу, що його батько тримає для нього лапи. Люди не розуміють, як батько і син пов'язані, коли тренуються один з одним, це неймовірно. Якщо у Тайсона є батько в кутку, він легко здолає Усика. Ось і все, брате. Це буде чудовий бій. Так і має бути. Його батько знає толк у боях. Він усе життя ріс, дивився бої і бився сам.

Я думаю, що батько має бути його головним тренером, і водночас його син допомагатиме. Судячи з того, як він виглядає на лапах із батьком, він виглядає відмінно.

Тайсон спробує нокаутувати Усика, щоб щось довести. Але я не думаю, що йому варто намагатися. Я вважаю, що він повинен боксувати і йти вперед. Пам'ятайте, що Усик повинен змусити Тайсона перемогти нокаутом», – сказав Чісора.

Раніше став відомий андеркард поєдинку Усик – Ф'юрі.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.