Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 квітня 2024, 08:30
5104
17

Без Зінченка та на користь конкурента. Ман Сіті зіграв унічию з Арсеналом

Команди не забили голів на «Етіхаді»

| Оновлено 01 квітня 2024, 08:30
5104
17
Без Зінченка та на користь конкурента. Ман Сіті зіграв унічию з Арсеналом
Getty Images/Global Images Ukraine

У центральному матчі 30 туру Англійської Прем'єр-ліги зустрілися «Манчестер Сіті» та «Арсенал». Гра завершилася внічию.

Команди ведуть боротьбу за чемпіонство АПЛ цього сезону: «каноніри» на одне очко випереджали манчестерський клуб до очного протистояння.

Після стартового свистка господарі поля взяли м'яч під контроль, але їхні повільні атаки розбивалися о грамотно побудовану оборону «Арсеналу». Більше того, один із випадів лондонської команди міг завершитися неприємностями для «Сіті», проте Жезус не влучив у ворота. Команда Хосепа Гвардіоли могла повести у рахунку після стандартного положення. Навіс із кутового з меж воротарського замкнув Аке, але Рая опинився в потрібному місці.

До перерви ще один момент не реалізував Жезус. Ось і все, що можна згадати про небезпечні моменти у першому таймі. Господарі довго розігрували м'яч, але загострити ситуацію біля воріт суперників не могли. Рідкісні контратаки «Арсенала» виглядали перспективнішими за монотонний позиційний наступ «Манчестер Сіті».

Getty Images/Global Images Ukraine

На початку другої половини зустрічі команди обмінялися моментами. Спочатку Ковачич дальнім ударом пробив повз ціль, а потім все той же Жезус не зумів замкнути простріл Сака. А загалом малюнок гри не змінився: господарі грали першим номером, «каноніри» діяли на контратаках.

Наприкінці поєдинку футболісти «Сіті» заграли набагато активніше, демонструючи бажання вирвати перемогу. Міг це зробити Холанд, який не влучив по м'ячу після скидки партнера.

Фінальний свисток зафіксував нульову нічию. У наступному турі команди проведуть домашні поєдинки: «Арсенал» зіграє з «Лутон Таун», а «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Астон Віллою».

Англійська Прем'єр-ліга. 30-й тур.

«Манчестер Сіті» – «Арсенал» - 0:0

Попередження: Жезус (67), Рая (79)

«Манчестер Сіті»: Ортега – Гвардіол, Аке (Льюїс, 27), Діаш, Аканджі – Родрі – Фоден (Гріліш, 61), Ковачич (Доку, 61), Де Брюйне, Сілва – Холанд.

«Арсенал»: Рая – Ківьор (Томіясу, 66), Габріел, Саліба, Вайт – Райс, Жоржиньо (Парті, 66), Едегор – Жезус (Троссар, 72), Гаверц, Сака (Мартінеллі, 78).

Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія).

Стадіон: «Етіхад» (Манчестер, Англія).

МАНЧЕСТЕР СІТІ – АРСЕНАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Захарченко
Інтрига живе в АПЛ ! І це супер ! Матч  гідних суперників . Хочеться , щоб Зіна взяв золото з Арсом , але конкуренти топові .
MrStepanovM .
хоч і на користь Ліверпуля але все ж таки для Арсенала ця нічия в плюс, а для МС в мінус
luceorius
 Нецікава безплідна нічия, власне і футболу там було обмаль, - суцільні єдиноборства при невисокому темпі. На тлі яскравої гри Ліверпуля ці команди не заслуговують чемпіонства.
Harun Bakircioğlu
На замену Кивиору предпочли неигравшего 4 месяца Томиясу. Это первый матч японца после травмы и сразу против Ман Сити. Вот это поворот для Зинченко.
Login_loginchuck
Вообще да, Арсеналу нужно было сегодня идти в вабанк.Лучший календарь у ливера, у мансити календарь немного лучше канонировского - расчитывать на потерю очков конкурентов? Нууу, не знаю... Они все друг с другом уже сыграли, к тому же мс и арс в лч игры, а у ливера - в ле, что тоже выглядет проще для колбасы
Cruyff
Най його шляк трафить, без ударів по воротах.
Дивитись це можна було лише з перемоткою, що й зробив починаючи з 20-х хвилин. В результаті, економія часу. 
Max-Morlock
Так так так -  сказал Юрген.